Passaat – Turbina eoliana cu controler inclus

Va spuneam intr-un articol anterior ca, aici la Romstal, incercam sa punem accent din ce in ce mai serios pe ceea ce inseamna curat si regenerabil. Si nu puteam sa trecem cu vederea o solutie la indemana pentru a va putea produce singuri energia electrica. Vorbim aici de turbina eoliana cu controler inclus Passaat produsa de Fortis Wind Energy, firma din Danemarca, ale carui generatoare eoliene sunt printre cele mai bine cotate din lume datorita fiabilitatii, instalarii facile si a faptului ca nu necesita mentenanta. Materialele de ultima ora folosite in productie impreuna cu designul simplu au ca rezultat cele mai performante turbine eoliene de pe piata.

Fortis Passaat - banner_site

Turbina eoliana cu controler inclus Passaat de 1,4kW reprezinta una dintre cele sigure solutii de producere a energiei electrice in regim independent. PassaatEa poate asigura, total sau partial, necesarul de energie pentru un consumator domestic, conditia fiind vantul constant in zona in care va fi instalata. Majoritatea turbinelor produc energie peste 25% din timp, cel mai propice anotimp fiind iarna cand vanturile se intetesc.

Turbina Passaat a fost proiectata sa poata fi instalata si pusa in functiune foarte rapid fara a fi necesare cunostinte tehnice avansate sau echipamente speciale. Intretinerea turbinei este, de asemenea, la indemana oricarui utilizator. In acest moment, la nivel global, sunt date in uz peste 6400 de turbine create de Fortis Wind Energy. Palele turbinei sunt confectionate din fibra de sticla imbracata in rasina epoxidica fiind legate de un rotor cu un diametru de 3,12 metri. Productia electrica la un vant de 6m/s ajunge la 3200 kWh/an.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *