Passaat – Turbina eoliana cu controler inclus

Va spuneam intr-un articol anterior ca, aici la Romstal, incercam sa punem accent din ce in ce mai serios pe ceea ce inseamna curat si regenerabil. Si nu puteam sa trecem cu vederea o solutie la indemana pentru a va putea produce singuri energia electrica. Vorbim aici de turbina eoliana cu controler inclus Passaat produsa de Fortis Wind Energy, firma din Danemarca, ale carui generatoare eoliene sunt printre cele mai bine cotate din lume datorita fiabilitatii, instalarii facile si a faptului ca nu necesita mentenanta. Materialele de ultima ora folosite in productie impreuna cu designul simplu au ca rezultat cele mai performante turbine eoliene de pe piata.

Fortis Passaat - banner_site

Turbina eoliana cu controler inclus Passaat de 1,4kW reprezinta una dintre cele sigure solutii de producere a energiei electrice in regim independent. PassaatEa poate asigura, total sau partial, necesarul de energie pentru un consumator domestic, conditia fiind vantul constant in zona in care va fi instalata. Majoritatea turbinelor produc energie peste 25% din timp, cel mai propice anotimp fiind iarna cand vanturile se intetesc.

Turbina Passaat a fost proiectata sa poata fi instalata si pusa in functiune foarte rapid fara a fi necesare cunostinte tehnice avansate sau echipamente speciale. Intretinerea turbinei este, de asemenea, la indemana oricarui utilizator. In acest moment, la nivel global, sunt date in uz peste 6400 de turbine create de Fortis Wind Energy. Palele turbinei sunt confectionate din fibra de sticla imbracata in rasina epoxidica fiind legate de un rotor cu un diametru de 3,12 metri. Productia electrica la un vant de 6m/s ajunge la 3200 kWh/an.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *