Parteneriat FRF

Actualizat la 11 September, 2019 at 02:47 pm

Romstal susține Echipa Națională de Fotbal a României

Luptăm

împreună!

Conferință de Presă București - 14 februarie 2019.

Federația Română de Fotbal și Romstal au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Academia Romstal, încheierea unui parteneriat cu o durată de patru ani prin care compania românească, lider în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții și materiale pentru amenajarea băii.

Despre Romstal

Romstal este lider pe piața de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții și materiale pentru amenajarea băii. De 25 de ani, pasiunea și devotamentul companiei se transpun în produse inovatoare, exclusive, care demonstrează de fiecare dată eficiență și fiabilitate. Angajamentul Romstal față de clienți este unul pe termen lung, oferind soluții pentru toate genurile de proiecte, într-un sistem complex de consultanță, oferit gratuit publicului.

Compania se implică activ în dezvoltarea societății și a comunităților din care face parte, susținând proiecte din domenii precum educație, sănătate, sport și ecologie.

Totodată, compania pledează pentru un mod de viață sănătos și încurajează sportul atât în rândul angajaților și partenerilor, prin implicarea în evenimente sportive, precum și prin dezvoltarea parteneriatelor cu Federația Română de Fotbal și Federația Română de Tenis de Masă.

Galerie foto meciul

SUEDIA – ROMÂNIA

Galerie foto meciul

ROMÂNIA – INSULELE FEROE

#SuporterMeseriaș