Panouri solare pentru o lume mai curata!

Problema poluarii si a consumului exagerat de resurse nu mai este demult doar o controversa ideologica, ea devenind in ultimii ani o adevarata lupta pentru viata. Lucrurile sunt foarte simple dar si foarte grave si ultima intalnire a statelor G8 din acest an vine sa confirme ca trebuie sa recalculam schimbul pe care il facem zilnic oferindu-ne calitatea aerului nostru si implicit sanatatea in schimbul confortului si al profitului. 

Si noi impreuna,  putem inclina balanta in favoarea unui mediu inconjurator curat si sanatos prin deciziile pe care le luam zilnic. Putem face economie de resurse sau monta instalatii ecologice care reduc consumul sau mai mult, folosesc resurse usor regenerabile si nepoluante.

28

Una dintre cele mai bune solutii in acest domeniu sunt panourile solare. Fie ca vrem sa le folosim pentru incalzirea apei calde menajere sau pentru producerea de energie electrica panourile solare sunt in acest moment poate cea mai buna alternativa la comsutibilii fosili (petrol) atat de poluanti.

Noua politica a companiei Romstal este dedicata solutiilor ecologice si sustenabile care nu afecteaza mediul inconjurator. Astfel au fost create pachete speciale de panouri solare pentru una pana la patru persoane. Sunt solutii complete dimensionate cu un panou solar, doua sau chiar patru panouri pentru folosirea de catre mai multe persoane. Un sistem contine panou solar, boiler de acumulare si accesoriile necesare. Aceste panouri cu tuburi inmagazineaza si transfera energia soarelui catre apa calda menajera.

13

Oferta noastra pentru solutii de incalzire ecologice cuprinde panouri solare plane, panouri solare cu tuburi, panouri solare cu rezervor presurizat, panouri fotovoltaice si accesorii pentru toate sistemele.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *