Panouri fotovoltaice cu baterie

Panourile fotovoltaice au nevoie de baterii pentru stocarea energiei electrice produse de radiaía solara. Bateriile si solutiile de stocare a energiei sunt o problema in domeniul energetic inca de la inceputuri. Aparitia panourilor solare producatoare de curent, dependente de lumina solara readuce in atentie problema pastrarii energiei electrice in locul consumului instant. Acesta este rolul bateriilor. Kiturile formate din panouri fotovoltaice si baterii reprezinta baza oricarui sistem actual de producere a energiei electrice pe baza luminii de la soare.

KIT FOTOVOLTAIC PORTABIL CU BATERIE - banner_site

Acest produs este conceput in special pentru utilizatorii care au accesul ingreunat la reteaua electrica publica, pentru cei care isi desfasoara activitatea pe teren, pentru campare turistica, precum si pentru alimentarea micilor consumatori cu curent continuu.

panou solar cu baterieCaracteristici:

Iesirile de curent continuu cu interfete multiple poate satisface diverse cereri, incluzand porturi USB de curent continuu 12V si porturi USB de 5V.

Acest kit poate fi incarcat si de un adaptor de curent alternativ.

Utilizatorul poate opta pentru incarcarea de la panoul fotovoltaic sau pentru incarcarea de la reteaua de curent alternativ.

Baterie GEL cu durata de viata mai mare de 500 de cicluri 

Temperatura optima pentru depozitare : -10°C ~ 30°C

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *