Panoul solar M4-High Selective de la Calpak transformă energia soarelui în confort pentru locuinţe

Odată cu sosirea primăverii Romstal vă îndeamnă să profitați din plin de energia pe care ne-o dă Soarele în fiecare zi. Energia solară reprezintă o alternativă viabilă pentru obținerea apei calde și energiei necesare traiului modern. Cu ajutorul panourilor solare aveți asigurată o metodă sustenabilă, economică și rentabilă pentru a beneficia de toate condițiile utile vieții cotidiene.

Panoul solar plan cu rezervor de la CALPAK are capacitatea de a converti radiația solară în căldura de care aveți nevoie pentru obținerea apei calde menajere. Colectorul este dublat de un rezervor presurizat de 160 de litri. CALPAK-CICERO HELLAS a conceput acest model de panou solar plan pentru asigurarea ecologică și facilă a apei calde menajere și a căldurii în locuințe. Panoul este alcătuit dintr-o suprafață plană, absorbantă și un rezervor cu capacitatea de 160 litri. Coeficientul de absorbție este unul foarte ridicat, de peste 95%, ceea ce presupune diminuarea pierderilor de căldură aferente. În acest mod veți beneficia de căldura necesară chiar și atunci când este noapte sau când afară este înnorat.

Utilizând energia solară veți evita aceste neajunsuri și veți putea beneficia de confortul necesar fără restricții. Panoul solar de la CALPAK poate fi montat pe acoperiș, astfel nu va incomoda și nu va deranja nici estetic și nici funcțional. Sistemul de captare a radiației solare și de distribuție a căldurii este conceput pentru a permite pierderi nesemnificative de căldură, având un randament mare ce asigură furnizarea constantă a căldurii. Bucurați-vă de o investiție inteligentă și avantajoasă, cu beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Panoul solar plan este ideal pentru economii considerabile la energie și pentru protejarea mediului, prin reducerea consumului!

Deoarece energia solară este gratuită și disponibilă oricui fără restricții, utilizarea acesteia nu va costa nimic. Prin intermediul panoului solar se vor reduce costurile de producere a apei calde parțial sau chiar total. Utilizat doar pentru prepararea apei calde, veți constata diminuării ale cheltuielilor la facturi cu până la 50%. Inovația sistemului de încălzire ce întrebuințează energia solară este extraordinară și datorită faptului că vă permite să deveniți independenți din punct de vedere energetic. Acesta reprezintă un avantaj major în condițiile resurselor limitate și a nesiguranței energetice.

Locuința va deveni ecologică, din cauza diminuării considerabile a emisiilor poluante până aproape de zero. În acest mod puteți contribui la menținerea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos. Vechile surse de energie bazate pe combustibili fosili nu sunt disponibile peste tot. Prețul acestora este în creștere din cauza disponibiității limitate și a monopolizării.

Cu acest panou solar nu veți mai irosi resurse și bani, și veți obține mai mult confort. Ca mecanism de funcționare, panourile solare nu prezintă nici un risc. Casa va fi în siguranță deplină, fiind protejată împotriva scurt circuitelor sau scurgerilor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 770 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *