Până la 20% reducere la cele mai cunoscute colecții de obiecte sanitare

Vrei să renovezi baia cu obiecte sanitare de calitate la prețuri cât mai mici? Acum ai oportunitatea să plătești cu 20% mai puțin la obiectele sanitare din cunoscutele serii Connect si Connect Air, Strada, Tempo, Tesi si Tonic II de la Ideal Standard. La Romstal găsești toate produsele de care ai nevoie pentru ca baia ta să arate conform dorințelor tale!

\Obiecte sanitare Ideal Standard cu 20% reducereProfitați de reducerile noastre pentru a vă echipa baia și a o transforma într-una modernă și aerisită. Obiectele sanitare de la Ideal Standard precum lavoarul, vasul wc, bideul sau cada schimbă total felul în care arată această încăpere. Alege și tu unul dintre produsele aflate în promoție și bucură-te de avantajele pe care vi le aduce. Ele sunt realizate într-un stil minimalist fiind confecționate din materiale durabile și rezistente. La confecționarea lor s-a utilizat ceramică de cea mai înaltă calitate, care este prevăzută cu un strat special ce împiedică formarea depunerilor.  Este ușor de întreținut, iar luciul deosebit al suprafeței îi conferă o notă de sofisticare.

Ideal Standard te ajută să dotezi baia visurilor cu obiecte sanitare minimaliste care nu încarcă baia și utilizează la maximum spațiul disponibil. Ele se montează foarte ușor putând fi amplasate în orice colț al încăperii.

Alegând obiectele sanitare din ofertă veți adăuga un plus de personalitate și stil băii. Efectul va fi dat de simplitatea liniilor și de eleganța formelor. Pe lângă designul deosebit și inovator veți avea parte de confort total. Avem o gamă completă pentru a transforma orice baie într-una funcțională și modernă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *