Pachete promotionale cu rezervoare ingropate si vase wc suspendate

Ultimele tendinte pentru amenajarea baii promoveaza obiectele sanitare suspendate care au marele avantaj de a permite curatarea podelei de la un capat la altu al baii. Folosirea unui vas wc suspendat permite astfel curatarea exemplara a gresiei atat in jurul vasului cat si sub el. Pe langa igiena atat de importanta, nu trebuie sa uitam nici de aspectul estetic. O baie in care sunt folosite obiecte sanitare suspendate arata mult mai bine decat una clasica cu lavoar pe picior sau vas wc cu fixare pe podea.

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai Romstal a creat special cateva pachete promotionale care fac accesibile atat vasele pentru wc suspendate cat si rezervoarele ingropate. Aceste pachete sunt gandite pentru necesitatile si posibilitatile fiecarui client in parte.cadru rezervor wc suspendatPachetul economic este format dintr-un rezervor ingropat cu cadru, placuta de comanda si vas wc suspendat. Acest set este durabil, practic si prin dimensiunile sale reduse el devine ideal pentru baile mici.

Pachet promotional este format din:

 • – rezervor ingropat cu cadru SANICA 100 (Cod Romstal: 62SN0001)
 • – placuta de comanda dubla SAN100 OVAL (Cod Romstal: 62SN9001)
 • – vas de wc suspendat DELFI (Cod Romstal: 80CR0007).

set obiecte sanitare suspendateA doua varianta contine aceleasi tipuri de produse ca si pachetul precedent dar de la furnizori diferiti. Aceeasi solutie igienica pentru o baie moderna dar cu produse ce adauga valoare setului de obiecte sanitare.

 • SET REZERVOR INGROPAT CU CADRU OLI DIAMANTE
 • PLACUTA ALBA DUBLA COMANDA
 • VAS WC SUSPENDAT IDOL

Din cele 3 variante prezentate in acest material, acest pachet promotional reprezinta varianta de mijloc din punct de vedere al pretului dar din punct de vedere a calitatii este o solutie ideala pentru orice baie ce se vrea moderna dar si perfecta din punct de vedere al curateniei.


Cel mai pretentios dintre aceste pachete promotionale este cel format din rezervorul Grohe, lavoarul si vasul Villeroy & Boch. Pe langa compinente de cea mai buna calitate acest set contine in plus fata de celelalte si lavoar.

 • SET REZERVOR WC INGROPAT GROHE
 • PLACA DUBLA COMANDA
 • LAVOAR SI WAS WC SUSPENDAT VILEROY&BOCH

lavoar-vas-wc-si-rezervor


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Pachete promotionale cu rezervoare ingropate si vase wc suspendate

 • 8 August, 2015 at 14:32
  Permalink

  Am descoperit acest site cu produse sanitare foarte speciale, mai ales ca sunt produse in Romania. Poate va intereseaza

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *