Pachet pompă de căldură Stiebel Eltron pentru locuințe de până la 180 metri pătrați

Am amintit în ultima lună despre excelentele pachete cu pompe de căldură pe care vi le-au pregătit specialiștii Romstal. Am trecut în revistă varianta Romstal Ecoheat dar și una de la Mitsubishi. Astăzi vă recomandăm un nou pachet a cărui vedetă este de această dată o pompă de căldură Stiebel Eltron, aer-apă, de 11kW. Bineînțeles, pe lângă acest produs aveți la dispoziție toate elementele necesare (pompa de circulatie, acumulator apă, vas de expansiune, boiler, etc.). Pentru a înțelege pe deplin avanatajele pe care vi le aduce o pompă de căldură aveți la dispoziție mai multe articole de pe blogul nostru. Pe scurt, pompele de căldură aer-apă utilizează, după cum le spune numele, aerul din mediul înconjurător, sursă gratuită de energie, pentru a produce căldură. Astfel vă veți bucura de costuri reduse drastic la energie consumată, ceea ce înseamnă că investiția inițială se va amortiza destul de rapid.

Solutii complete de pompe de caldura 11 kW

Solutie pretabila pentru locuinte de pana la 180 mp.

Necesarul de caldura asigurat la -15°C temperatura
exterioara si 35°C pe tur este de 12.36 kW.

Nr. crt.

COD Romstal

Echipamente incluse

Aerul este un element disponibil in cantitati nelimitate de aceea optarea pentru o astfel de pompă vă va aduce avantaje imediate. Pompa face toată treaba pentru dumneavosatră. Aerul este dirijat prin canale de catre un ventilator incorporat in aparat, catre vaporizator, care extrage caldura din acesta si o elibereaza in locuinta.

Stiebel Eltron WPL15ACS de 11kW are funcție de încălzire, de răcire și de preparare apă caldă menajeră. Această pompă utilizează binecunoscuta tehnologie inverter dar și tehnologia EVI ce se traduce prin injectia de vapori saturati, proces ce ajuta la obtinerea unei temperaturi ridicate a agentului termic chiar si in cazul unei temperaturi exterioare scazute.

pompa de caldura stiebel eltronMai mult, pompa noastră de căldură are un nivel de zgomot extrem de redus datorită circuitului de agent frigorigic capsulat, izolației compresorului cât și a ventilatorului cu turație variabilă. Astfel, nivelul de zgomot EN 12102 este de 55 dB(A) si nivelul de zgomot masurat la 5m in camp deschis 33 dB(A). Puteți observa în clipul următor o comparație între zgomotul produs de pompă și un frigider.

Alege pachetul cu pompă de căldură Stiebel Eltron și primesti produse moderne care beneficiaza de ultimele tehnologii in domeniu. Functia de incalzire este asigurata fara efort fie ca optati pentru radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Vara, pompa va fi utilizata pentru racirea locuintei, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. Nu in ultimul rand, cu ajutorul boilerului din pachet, ea va produce apa calda menajera de care aveti nevoie.

Pompa se monteaza simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa profitati de prețul competitiv pregătit special pentru clientii Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Pachet pompă de căldură Stiebel Eltron pentru locuințe de până la 180 metri pătrați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *