Organizează eficient baia cu accesoriile de baie Kroner Square

De obicei baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuință. Iată de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multă flexibilitate. Cu siguranță o baie frumos decorată va fi mai bine pusă în valoare dacă este o baie bine organizată. Pentru a evita împrăștierea produselor și obiectelor pentru toaleta zilnică peste tot prin baie, putem să apelăm la seria de accesorii de baie Square de la Kroner.

În această serie găsim etajeră, portprosop – simplu, dublu sau sub formă de inel, port pahar, portsăpunuri de diferite tipuri, distribuitor de săpun, porthârtie, agățătoare si portperii de wc. Elementele sunt realizate din alamă cromată cu sticlă completând cu eleganță orice tip de decor. Se potrivesc în orice tip de baie, accentuând finețea și rafinamentul acesteia. Designul colecției urmărește linii geometrice, simple și precise, perfecte pentru băile minimaliste.

Piesele seriei sunt rezistente și robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din încăperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la îndemână produsele destinate igienei și îngrijirii care fac parte din rutina noastră zilnică.

Nu vom mai avea de-a face cu toate acele produse înșirate în baie, sau aflate în locuri mai greu accesibile. Accesoriile de baie se montează cu ușurință în orice loc dorim, ajutându-ne să ne desfășurăm rutina matinală fără nici un disconfort și într-un timp mai scurt.

Elementele au proprietăți anticorozive și antibacteriene. Acestea oferă susținere viguroasă pentru toate obiectele depuse în sau deasupra lor . Accesorile de baie Kroner Square completează perfect dotarea încăperii de baie, fiind practice, sigur de utilizat și foarte elegante.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *