Optează pentru o soluție ECO! Ia-ți un panou solar Vision la super preț

Acum la Romstal ai panoul Vision cu tuburi vidate si cu rezervor de 200 de litri la 3000 de lei! Tuburile vidate aduc numeroase avantaje în comparație cu alte tipuri de panouri. Acestea se remarcă printr-o putere foarte ridicată de absorbție a radiației solare grație sticlei din care sunt fabricate. Mulți se sperie de fragilitatea acestui material însă aceste tuburi sunt foarte ușor de înlocuit în cazul deteriorării. Un alt avantaj este acela că, în cazul în care unul dintre tuburi suferă o lovitură și devine nefuncțional, acest panou solar va continua să funcționeze cu ajutorul celorlalte.

Panou solarAlege să achiziționezi un panou solar Vision și nu vei mai duce grija apei calde menajere. Acesta este utilizat pentru încălzirea apei reușind să asigure aproximativ 60-80% din necesarul de apă caldă iarna, în timp ce, în anotimpul cald va asigura tot necesarul. Profită acum de faptul că are încorporat un rezervor presurizat, care va primi apa în mod constant de la rețeaua de apă sau prin pomparea de la hidrofor. Astfel acesta va rămâne mereu plin. Un alt avantaj al utilizării rezervorului presurizat este faptul că sistemul devine mult mai eficient astfel, căci se reduce timpul de încălzire al apei.

Acest sistem de încălzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate reprezintă o modalitate foarte economică, care ne scutește de cheltuieli ridicate în ceea ce privește consumul de energie. Știm cu toții că energia solară este regenerabilă și disponibilă peste tot, astfel că nu mai este nevoie să depindem de rețelele publice de furnizare a energiei. Panoul solar nu produce poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obținere a energiei. Astfel veți avea grijă de calitatea mediului înconjurător, făcând o diferență mică, dar notabilă în privința diminuării gradului de poluare.

Tuburile vidate de tipul Heatpipe transforma energia solara in caldura si o transfera rapid prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru si apoi catre rezervor. Rezervorul din otel inox are o grosime de 1.5 mm, si este izolat cu poliuretan cu grosimea de 45 mm. Protectia izolatiei este din foaie de otel galvanizat, de 0,5 mm.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *