Solutii de Amenajari

Optează pentru accente de negru în amenajarea băii!

Romstal iti recomanda astazi sa alegi o tema speciala pentru baia ta. Adauga accente de negru in baia ta, incapere dominata de obicei de culori deschise vor schimba total modul in care arata aceasta. Baia trebuie sa te reprezinte pe tine si aspiratiile tale.

La Romstal iti punem la dispozitie cabine si pereti de dus, cadite de dus, baterii de baie, dusuri si seturi de dus, obiecte sanitare, mobiliere de baie si accesorii, toate pe negru. Este o nuanta cu impact vizual puternic care te ajuta sa obtii coerenta si senzatia aceea ca lucrurile functioneaza cum trebuie impreuna. Schema culorilor trebuie gandita avand in minte coerenta si scopul ultim de a lega lucrurile intre ele intr-o amenajare unitara si placuta din punct de vedere estetic. In baie totul se leaga, de la gresie si faianta, pana la obiecte sanitare, baterii si accesorii.

Pe langa culoare, te asiguram ca produsele selectate sunt de cea mai buna calitate. La noi functionalitatea este scopul principal. Asadar, alegand un produs din aceasta pagina te asiguri ca vei obtine o baie spectaculoasa atat din punct de vedere al designului cat si al functionalitatii.

Am selectat, special pentru tine, produse care sa iti asigure confortul. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi obiecte sanitare si mobiliere durabile si solide, tratate anticalcar sau antiumezeala, in cazul mobilierului, care vor transforma baia in spatiul tau intim placut, in care te simti bine, care te relaxeaza si te bucura vizual. Materialele din care este facut mobilierul de baie, calitatea manoperei si a finisajelor, stilul mobilierului, sunt etichete pe care Romstal le ia intotdeauna in considerare pentru a obtine cele mai bune produse.

Nu uita de solutiile pentru dus. Opteaza pentru un perete de dus tratat anticalcar, antibacterian, ecologic care, in acelasi timp, isi pastreaza stralucirea timp indelungat. Peretii de dus tip cu profil negru transforma o incapere banala de baie intr-una moderna, demna de reclamele de o prezentare pe Pinterest sau Instagram. Simpla prezenta a peretelui de dus va oferi senzatia de lux, confort si eleganta desavarsita.

Descopera chiar acum toate produsele pe care le-am strans pentru tine, pe romstal.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *