Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car! Ia-ți acum un cazan Solida EV de la Sime la preț redus și uită de grija încălzirii

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:32 am

Romstal va prezinta o solutie excelenta pentru problemele energetice, cazanele Solida EV de la Sime pe combustibil solid aflate acum în promoție cu prețuri reduse cu pana la 7%. Cele trei variante de cazane atmosferice disponibile pe romstal.ro, cu 4, 5 si 6 elementi din fonta, pot rula pe carbune si lemne. Echipa de cercetare Sime da întotdeauna prioritate eficientei energetice si a lansat aceste cazane ce îndeplinesc cerintele pentru surse alternative de energie.

Reducere cazan combustibil solidCazanele pe combustibil solid Solida EV sunt disponibile pe siteul nostru în trei modele cu capacitati cuprinse intre 34 si 56 kW. Precum toate echipamentele Sime aceste cazane au fost supuse unor teste de laborator complete si riguroase de control al calitatii pentru a fi siguri ca dau cel mai bun randament.

Cazanele Solida EV se remarca prin usile mari care faciliteaza o încarcare usoara cu combustibil si accesul facil la zona cu cenusa pentru curatare.

Cosul acestor cazane este echipat cu un regulator de tiraj. Reglarea fluxului de aer necesar combustiei este asigurata de un mecanism automat care functioneaza pentru a deschide fantele de aer în conformitate cu o temperatura predeterminata. Mai mult, cantitatea de aer suplimentar poate fi reglata manual pentru a optimiza procesul de ardere în cazul lemnului cu diferite grade de umiditate. Schimbatorul de caldura necesar pentru a îndeparta excesul de energie poate fi furnizat ca un accesoriu optional.

În ceea ce priveste autonomia, producatorul garanteaza ca aceasta depaseste 4 ore pentru incarcarea cu carbune si peste 2 ore pentru incarcarea cu lemn.

Nu ezitati! Echipați-va acum locuinta cu un cazan din fonta Sime Solida EV la pret redus si scapati de griji în ceea ce priveste incalzirea in sezonul rece!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *