Omul gospodar își cumpără vara cazane ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi

Nu e niciodata prea devreme sa va pregatiti pentru anotimpul rece. Iata de ce va recomandam sa profitati de preturile reduse la echipamentele de incalzire de la Romstal. Printre acestea se disting cazanele ASPIROTRONIC LE 24 de 20Kw si LE 35 de 30Kw de la Thermorossi. Modelul Aspirotronic LE 24 reuseste sa incalzeasca cu succes o arie de pana la 193 mp, in timp ce modelul LE 35 se preteaza pentru suprafete de pana la 270 mp.

Stabilită într-o provincie renumită (Vinceza-Veneto) pentru tradiția sa de prelucrare a metalelor, și deschisă la tehnologia modernă, Thermorossi este o companie de succes în sectorul de încălzire de mai bine de  40 de ani, iar acum este unul dintre cei mai importanți și avansați producători europeni de echipamente care folosesc combustibil solid (lemn, peleți) și instalații solare.

Produsele sunt în mod constant testate strict de instituții acreditate, în scopul de a evalua caracteristicile de funcționare, eficiența acestora, emisiile de CO2, precum și calitatea procesului de fabricație în sine. Fiecare fază a producției, de la tăierea cu laser, la îndoire, sudură și asamblare, totul face parte integrantă din procesele interne ale companiei, produs complet în Italia. Thermorossi produce în conformitate cu tehnologiile cele mai moderne și fiecare produs este în conformitate cu cele mai stricte standarde europene.

Romstal importă de la Thermorossi cazanele ASPIROTRONIC LE 24 de 20Kw si LE 35 de 30Kw. Ambele sunt cazane de apă caldă din oțel, pe combustibil solid și funcționează pe principiul gazeificării. Aerul de ardere este asigurat de un ventilator controlat de un microcip pentru verificarea corectă a procesului de ardere. Cazanul este echipat cu un tablou de comandă și control iar camera de ardere este situată la partea inferioară a cazanului.

Elementele interne care la restul cazanelor cu gazeificare sunt din ceramică și cedează rapid, la cazanele ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi sunt din fontă de calitate superioară rezistentă la temperaturi înalte.

Modelele Aspirotronic LE 35 sunt echipate cu o unitate de aspirare a fumului controlată de un microprocesor. Puterea generată de unitatea de încălzire se modulează pentru a se adapta la nevoile sistemului. Există 4 cicluri de operare pentru a optimiza consumul și pentru a garanta performanțe ridicate și economii de energie. Electronica încorporată oferă funcții nenumărate, usor de utilizat datorită panoului de control. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *