Oferte Romstal – Rigole, sifoane de pardoseală și accesorii de la Viega cu prețuri reduse cu până la 40%

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:34 pm

Ambiția noastră este să vă oferim cele mai bune produse pentru casa dumneavoastră! Pentru a vă depăși așteptările încercăm în fiecare zi să vă oferim promoții ca să vă faciliteze accesul la acestea. Astăzi vă oferim produse Viega cu reduceri care ajung până la 40% care să vă ofere cele mai bune funcții la duș.

Reduceri RomstalViega este o campanie de top recunoscută pentru dialogul regulat cu clienții săi. Acest contact direct are ca scop dezvoltarea unor produse și servicii cât mai bune. De altfel, laitmotivul celor de la Viega este – Calitatea este totul! Compania germană, înființată acum 115 ani cu viziunea de a revoluționa tehnologia de instalare, oferă peste 17.000 de produse disponibile ori de câte ori clienții au nevoie de ele.

Ca lider de piață la nivel mondial, Viega garantează produse care să vă satisfacă pe deplin nevoile. Astăzi vă propunem câteva elemente aflate în promoție dintre care se remarcă rigola de duș Advantix Vario. Caracteristica principală a acestei rigole o reprezintă individualitatea acesteia. Fără mari eforturi aceasta se poate ajusta la milimetru pentru a se încadra perfect în podeaua băii dumneavoastră. Ea vă va ajuta să evacuați rapid și sigur apa de la duș.

Rigola Advantix VarioPe lângă rigolă trebuie să achiziționați și grătarul tijă cu finisaj lucios care asigură o tranziție lină în orice dispunere a gresiei. Nu este nici o mirare faptul că modelele Advantix Vario au primit premii de design prestigioase ele oferind un aspect cu adevărat nobil oricărui duș.

Rigola Viega Advantix VarioAveți nevoie de un sifon de pardoseală în care să aveți deplină încredere? Romstal vă propune în această pagină diverse modele care să vă ofere exact ceea ce doriți. Ele vor fi completate de țevi de scurgere și alte accesorii de la același producător.

Viega sifon pardosealaAcum veți putea obține designul deosebit visat pentru încăperea de baie grație produselor de mare calitate disponibile. În acest moment o baie primește cel puțin aceeași atenție precum un living, deoarece, pe lângă aspectul vizual, aceasta trebuie să aibă și o funcționalitate perfectă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *