Oferta săptămânii – Rezervor vas wc Geberit cu 15% reducere

Profita de oferta saptamanii la Romstal! Doar in aceste zile puteti achizitiona rezervorul Geberit AP117 pentru vas wc la un preț redus cu 31 de lei (15% discount). Geberit s-a remarcat prin calitatea deosebita a produselor, lucru care face ca investitia in acest rezervor AP117 pentru montaj aparent, la semi-inaltime, sa fie una utila si inteligenta.Rezervorul disponibil in aceasta perioada la pretul de 169 de lei este disponibil in culoarea alb alpin lucru care il face sa se integreze usor in orice stil de amenajare a baii. Fabricat din material plastic el va va fi util si daca vreti sa faceti economii la factura de apa. Are un volum de spalare de 9l dar poate fi setat si pentru a utiliza doar 6l. Dispune de dubla actionare si se remarca prin modul silentios de lucru (doar 17dB). De asemenea, o alta caracteristica care va va bucura este aceea ca este prevazut cu protectie completa anticondens.

Rezervorul Geberit AP117 se monteaza usor, mai ales ca se poate racorda la apa atat in partea stanga cat si in cea dreapta. El vine la pachet cu un cot de  scurgere, un racord flexibil si un element de fixare. Geberit garanteaza pentru buna functionare a rezervorului AP117 oferind o garantie extinsa de 5 ani.

Nu mai sta pe ganduri! Profita de oferta Romstal si ia-ti un rezervor vas wc de incredere care va functiona fara greseala pentru o perioada indelungata


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *