Oferta săptămânii la Romstal – Termostat de radiator Danfoss Eco

In saptamana 6 – 11 moiembrie puteti achizitiona de la Romstal termostatul de radiator Danfoss Eco la un pret redus. Profitati de aceasta ocazia pentru a va dota caloriferele cu acest termostat inteligent si foarte usor de utilizat care va va ajuta inca de la prima utilizare sa optimizati consumul de energie!

Termostatul este independent de alte surse de alimentare functionand cu doua baterii alcaline AA. Produsul dispune de trei programe preinstalate:

– P0 – program care tine temperatura constanta timp de 24h.

– P1 – acesta este program economic care mentine temperatura la 17 grade C, pe timpul noptii, in intervalul orar 22:30 – 06:00.

– P2 – acesta este de asemenea un program economic, numai ca mai extins, el mentinand temperatura la 17 grd C, atat noaptea, in intervalul 22:30 06:00, cat si in zilele lucratoare, in intervalul 08:00 – 16:00.

Utilizand aceste programe veti obtine un consum de energie mult scazut fata de utilizarea unor calorifere care nu au fost dotate cu un astfel de termostat inteligent.

Totodata termostatul Danfoss Eco beneficiaza si de alte functii. Astfel, in momentul in care sunteti plecat, puteti seta termostatul pentru a reduce temperatura in timpul perioadei de absenta din locuinta. Valoarea temperaturii va creste pana la nivelul dorit la ora planificata de intoarcere.

Functia fereastra deschisa dezactiveaza termostatul in cazul detectarii unei scaderi bruste de temperatura, de exemplu atunci cand o incapere este aerisita. La schimbari mai mari de 0,45 ºC cu o durata mai mare de 3 minute, termostatul activeaza functia open window (fereastra deschisa) si inchide robinetul.

Functia open window este dezactivata dupa 30 de minute, sau atunci cand se inchide fereastra.

Oricând se poate anula functia open window, prin activarea termostatului radiatorului.

Functia open window este o functie ascunsa, deci utilizatorul nu o va putea vedea sub forma activa. Acest lucru are sens intrucât functia open window nu va fi activa in timpul verii, cu temperaturi exterioare ridicate.

Daca termostatul radiatorului nu a functionat timp de o saptamâna ( de ex. pe perioada verii), se va activa functia de exercitiu a robinetului.

Functia de exercitiu va inchide si deschide robinetul o data pe saptamâna, daca aceasta se va activa.

Functia de exercitiu  are loc joia dimineata, la ora 11.

Daca temperatura scade si robinetul incepe sa functioneze din nou, functia de exercitiu a se va dezactiva.

Functia de exercitiu va asigura desfundarea robinetului si va preveni depunerile lipicioase.

Produsul va putea functiona in conditii normale timp de doi ani, fara a utiliza bateriile in momentele de repaus. El va emite imediat avertizari privind nivelul scazut al bateriei si lipsa semnalului.

Utilizandu-l vom putea corecta usor temperatura in trepte de 0.5 grd C. De asemenea, termostatul Danfoss Eco dispune de functie de siguranta pentru copii, functie de actionare a robinetului, protectie anti-inghet si program cu iluminare.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *