Oferta săptămânii la Romstal – Stabilizatoare de tensiune cu servomotor, preț redus cu 20%

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:34 pm

Profita acum de oferta valabila intre 18 si 23 februarie 2019 de la Romstal si ia-ti stabilizatoare de tensiune performante care sa te scape de griji (in limita a zece bucati). Cele doua modele din oferta au pretul redus cu 20%. Stabilizatorul de tensiune sau regulatorul de tensiune este un aparat electric ce are rolul de a stabiliza tensiunea electrica de alimentare, protejand astfel echipamentele impotriva fluctiatiilor. Fluctuatiile de tensiune pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea echipamentelor conectate la reteaua electrica de alimentare.

Stabilizatoare de tensiune

Stabilizatorul de tensiune cu servomotor este caracterizat de faptul ca transformatorul este echipat cu un servomotor care, la valori diferite ale tensiunii de intrare, poate accesa valori intermediare de tensiune pe iesire, fapt ce face ca marja de eroare a stabilizarii sa fie foarte mica, in jurul valorii de 3 %.

Aceste stabilizatoare de tensiune cu servomotor vin echipate cu un display. Ele vor asigura integritatea aparaturii electrice din casa in cazul unor fluctuatii de tensiune. Astfel, televizorul, calculatorul, masina de spalat sau centrala electrica nu se vor defecta indiferent ca vorbim de sub-tensiune sau supra-tensiune in cazul curentului venit din retea. Dispozitivul este un intermediar inclus in circuit. El preia tensiunea provenita de la priza si o regleaza pentru ca aparatura electronica sa primeasca tensiune constanta.

Nu mai stati pe ganduri! Faceti o investitie in stabilizatoarele de tensiune aflate la oferta si va asigurati ca nu veti schimba electronicele si electrocasnicele pentru mult timp. Avem disponibile doua modele, unul de 500VA (PU=300W) si unul de 1000VA (PU=600W). Este important sa stabiliti in prealabil tensiunea necesara deoarece un stabilizator trebuie sa fie mai puternic decat echipamnetele electrice ce vor fi conectate la iesire.

In cazul in care locuiti intr-o zona in care apar des fluctuatii de curent, este imperativ necesar sa va indreptati atentia catre un bun stabilizator de tensiune. Alege unul dintre aceste modele cu display din oferta! Acestea va vor arata tot timpul valorile de intrare si iesire astfel incat sa stati linistiti in ceea ce priveste integritatea aparturii electrice din locuinta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *