Oferta săptămânii la Romstal – Seturi robineți calorifer cu tur termostatabil la prețuri reduse cu până la 24%

Actualizat la 21 November, 2018 at 03:00 pm

Profită de oferta noastra valabila in perioada 12 noiembrie – 15 noiembrie 2018 pentru seturile de robineți calorifer cu tur termostatabil de la Caleffi si Giacomini care au preturile reduse cu 24% respectiv 21%.Set robineti calorifer

Un set de robineți termostatabili este tot ce aveți nevoie pentru a regla simplu și rapid climatul ambiental din casa. Special concepuți pentru a fi montați la radiatoare, ei vor fi dirijati cu ajutorul capului termostatat si va vor aduce confortul termic din interior prin simpla rotire a acestuia.

Capul este gradat asfel încât să puteți selecta acel nivel al temperaturii care vă satisface necesitățile. În funcție de confortul pe care îl doriți sau de temperaturile exterioare, puteți alege un nivel mai scăzut sau unul mai înalt.

Avantajul acestui dispozitiv de reglare este că vă permite să economisiți ori de câte ori este nevoie. De fiecare dată când aveți nevoie să dispuneți de căldură în încăperi, când sunteți plecați de acasă, de pildă, este mult mai convenabil să setați termostatul la un nivel minim. În acest mod reduceți potențialele costuri și protejați instalația termică.

Atunci când suntem la serviciu, sau în vacanță nu este nevoie să avem pornită centrala la capacitate maximă. Chiar dacă afară sunt temperaturi mult sub limita negativă, putem regla funcționarea centralei și a radiatoarelor la o capacitate minimă, astfel încât sistemul și instalația să nu sufere deteriorări din cauza frigului. Procedând în acest mod veți asigura o durată de viață mai lungă centralei și o funcționare la randament ridicat pentru mai mult timp.

Economisind la consum, facem economii și la cheltuieli. Vom observa că facturile se vor diminua de fiecare dată când utilizăm rațional încălzirea, iar cu ajutorul acestor seturi de robineți calorifer și a capului termostatat din dotare va fi foarte simplu să reduceți consumul de energie și costurile aferente acestuia.

Confortul termic nu va avea nimic de suferit, iar dumneavoastră vă puteți bucura fără nici o grijă de necesarul de căldură în funcție de frigul de afară. Simplu de instalat și de utilizat, cu acești robineți veți eficientiza funcționarea centralei termice, bucurându-vă de fiecare dată de confort sporit și costuri diminuate!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *