Oferta săptămânii la Romstal – Set de duș DRIP, 8/16 litri/minut

Pentru că dușul este o activitate importantă a existenței noastre, Romstal a inclus în oferta săptămânii setul de duș 8/16l/minut cu telefon de duș și savonieră crom, redus acum de la 109 lei la 69 lei . Acesta are incluse 5 funcții – ploaie, masaj, ceata, ploaie cu economie de apa 50% și stop pentru a ne putea bucura deplin de beneficiile sale. Telefonul cu 5 funcții este exact ce ne dorim oferindu-ne varietate și rezultate excelente. Odată selectată oricare dintre cele cinci funcții disponibile ne putem bucura de un duș energizant sau, din contră, de unul care să ne relaxeze.

Pentru a beneficia de promotie, folositi codul PROMOSETDUS in pagina de finalizare comanda / checkout. Promotia este valabila in perioada 13 MARTIE 2017 – 18 MARTIE 2017 in limita a 4 bucati si este atribuita doar codului de produs  50107061. Daca in cosul de cumparaturi veti adauga o cantitate mai mare de 4bucati ( sau a cantitatii ramase in promotie dupa comenzi anterioare) si veti aplica codul promotional, promotia se va aplica doar pentru 4 bucati (respectiv cantitatea ramasa in promotie). Dupa ce se va atinge limita maxima de 4 bucati comandate, codul de reducere nu se va mai putea aplica si se va afisa un mesaj cu aceasta informatie. Promotia este valabila si in anumite magazine Romstal, in limita a 3 bucati / magazin.

Setul de duș este unul modern, creat special pentru a satisface toate pretențiile și pentru a oferi o experiență de duș ireproșabilă. Acesta diminuează consumul de apă și energie odată cu utilizarea funcției ploaie cu economie de 50% la apă. Reducerea debitului apei calde duce și la reducerea consumului de energie prin faptul că boilerul sau centrala termică nu vor fi suprasolicitate.

Suprafața cromată a componentelor sale, face ca setul de duș să își mențină nealterată strălucirea și reprezintă o protecție foarte bună împotriva coroziunii sau oxidării. Setul este conceput pentru uzul frecvent și rezistă foarte bine la acțiunea substanțelor corozive cu care intră în contact sau la contactul cu apa dură.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *