Oferta săptămânii la Romstal – Set de duș DRIP, 8/16 litri/minut

Pentru că dușul este o activitate importantă a existenței noastre, Romstal a inclus în oferta săptămânii setul de duș 8/16l/minut cu telefon de duș și savonieră crom, redus acum de la 109 lei la 69 lei . Acesta are incluse 5 funcții – ploaie, masaj, ceata, ploaie cu economie de apa 50% și stop pentru a ne putea bucura deplin de beneficiile sale. Telefonul cu 5 funcții este exact ce ne dorim oferindu-ne varietate și rezultate excelente. Odată selectată oricare dintre cele cinci funcții disponibile ne putem bucura de un duș energizant sau, din contră, de unul care să ne relaxeze.

Pentru a beneficia de promotie, folositi codul PROMOSETDUS in pagina de finalizare comanda / checkout. Promotia este valabila in perioada 13 MARTIE 2017 – 18 MARTIE 2017 in limita a 4 bucati si este atribuita doar codului de produs  50107061. Daca in cosul de cumparaturi veti adauga o cantitate mai mare de 4bucati ( sau a cantitatii ramase in promotie dupa comenzi anterioare) si veti aplica codul promotional, promotia se va aplica doar pentru 4 bucati (respectiv cantitatea ramasa in promotie). Dupa ce se va atinge limita maxima de 4 bucati comandate, codul de reducere nu se va mai putea aplica si se va afisa un mesaj cu aceasta informatie. Promotia este valabila si in anumite magazine Romstal, in limita a 3 bucati / magazin.

Setul de duș este unul modern, creat special pentru a satisface toate pretențiile și pentru a oferi o experiență de duș ireproșabilă. Acesta diminuează consumul de apă și energie odată cu utilizarea funcției ploaie cu economie de 50% la apă. Reducerea debitului apei calde duce și la reducerea consumului de energie prin faptul că boilerul sau centrala termică nu vor fi suprasolicitate.

Suprafața cromată a componentelor sale, face ca setul de duș să își mențină nealterată strălucirea și reprezintă o protecție foarte bună împotriva coroziunii sau oxidării. Setul este conceput pentru uzul frecvent și rezistă foarte bine la acțiunea substanțelor corozive cu care intră în contact sau la contactul cu apa dură.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *