Oferta săptămânii la Romstal – Kitul anticalcar DOSAPHOS 200

In aceasta saptamana, 9 – 14 octombrie 2017, puteti achizitiona de la Romstal kitul anticalcar DOSAPHOS 200 cu 8 rezerve la un pret excelent de numai 149 de lei. Produsul este redus cu 46 de lei,  de la 195 de lei, pretul sau de lista.

Kitul anticalcar DOSAPHOS 200 este conceput pentru protecția deplină a instalațiilor hidrosanitare și termice împotriva depunerilor calcaroase. Kitul este alcătuit dintr-un dozator proporțional DOSAPHOS 200, plus 8 rezerve anticalcar, suficiente pentru a rezista pentru o perioadă de până la un an.

Kitul împiedică formarea depunerilor calcaroase și previne coroziunea asupra instalației sanitare. În acest fel instalația capătă mai multă rezistență și durabilitate. Utilizarea acestuia este importantă pentru menținerea performanțelor sistemelor hidrosanitare și termice.

Kitul este ușor de montat, având dimensiuni foarte reduse. Nu este nevoie de o manoperă complexă pentru a instala kitul, oricine putând să îl monteze fără dificultate.

Depunerile de calcar afectează funcționarea normală a sistemului termic și cel hidrosanitar. Acest lucru duce la eficiența scăzută și la consumul suplimentar de energie. Astfel, costurile pentru facturile la utilități devin tot mai ridicate pe măsură ce instalația își pierde randamentul inițial.

Eficiența scăzută a instalațiilor duce la consum energetic mai mare. Depunerile calcaroase afectează transferul termic propice, cauzând pierderi de căldură substanțiale. Protejând instalația de depuneri și coroziune beneficiem de un consum mai redus de energoe și de costuri aferente acestuia mai mici.

Este important să luăm măsuri împotriva depunerilor și datorită faptului că acestea afectează siguranța sistemelor de încălzire, a țevilor și a conductelor. În timp pot apărea deteriorări ale acestora, iar ele pot ceda mai ușor și se pot defecta. Acest lucru poate cauza producerea accidentelor sau stricăciuni complete ale sistemelor.

Cu ajutorul kitului anticalcar sunt prevenite toate aceste probleme și neajunsuri. Acesta contribuie la funcționarea perfectă a tuturor instalațiilor hidrosanitare sau termice și menține randamentul crescut al acestora.

KIT-UL ANTICALCAR CU 8 REZERVE reprezinta o trusa practica ce contine:

– un dozator proportional Dosaphos 200;

– o cutie de Gelphos Rapid cu un nr. de 8 rezerve, ce rezolva problema calcarului pe o perioada de 1 an.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *