Oferta săptămânii la Romstal – Ia-ți acum becuri LED la prețuri excelente începând de la 4,90 lei

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:40 am

În perioada 15-20 octombrie 2018 puteți beneficia de reducerile de până la 38% aplicate la becurile led din magazinele noastre. Oferta săptămânii este valabilă în limita a 10 bucăți per produs pentru comenzile plasate online și în limita stocului expus in magazine.Oferta saptamanii

Becul LED este un produs ce utilizează mult mai eficient energia electrică în comparație cu sursele de iluminat cu incandescență, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încâlzi filamentul. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.

Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).

LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului.

Ledurile nu irosesc energia sub formă de căldură, ci emit lumina la rece. De asemenea, ledurile au intensitate luminoasă foarte ridicată raportată la consumul de energie.Oferta becuri led

Un bec cu led produce lumină cu o intensitate de până la 160 lumeni/Watt, spre deosebire de un bec incandescent care produce lumina cu maximum 15 lumeni/Watt. Este evident că lumina venită de la leduri nu are nevoie de un consum mare de energie pentru a fi foarte puternică. Deși este o lumină destul de intensă, aceasta este și foarte benefică pentru vedere. Ledurile nu emit radiații, astfel sunt ideale pentru persoanele cu anumite predispoziții sau contraindicații privind expunerea la raze UV.

Lumina emisă de becul led este considerată lumină albă pură, care are caracteristici foarte asemănătoare cu lumina naturală. Din acest motiv, lumina ledurilor nu este obositoare pentru ochi și nu crează vreun disconfort. Lumina nu pâlpâie, chiar dacă pot exista variații de tensiune, și nu strălucește.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *