Oferta săptămânii la Romstal – Ia-ți acum accesorii de centrală pentru siguranța ta. Totul cu preț redus!

Actualizat la 25 January, 2019 at 09:18 am

În perioada 21 – 26 ianuarie, Romstal îți propune trei produse cu prețuri reduse care te vor ajuta să-ți dotezi centrala în scopul măririi siguranței în utilizare. În cadrul promoției Oferta Săptămânii vă oferim un filtru stabilizator gaz metan, o electrovană și un detector de gaz metan, cărora li s-a aplicat o reducere de până la 28 %.

oferta

Filtrul regulator de gaz și electrovana din oferta săptămânii sunt componente cu rol de siguranță care funcționează automat. De exemplu, în momentul în care presiunea gazului depășește o anumită valoare, electrovana se închide. Rearmarea acesteia se face manual, după verificarea în prealabil a posibilelor scurgeri de gaz.

Dotarea centralelor termice cu acest gen de echipament de protecție reprezintă un mod eficient pentru a preveni posibile incendii, explozii și distrugeri. Electrovana poate fi cuplată la un sistem cu detector de gaze. În acest fel sunt preîntâmpinate orice complicații privind scurgerile de gaz. În momentul în care detectorul depistează prezența unei cantități de gaz peste norma admisă, atunci este activată elecrovana. Astfel aceasta va sista alimentarea cu gaz pentru a împiedica acumularea acestuia.

Oferta saptamanii la Romstal!

Oferta saptamanii la Romstal!➡️ https://goo.gl/vZbnGh

Publicată de Romstal Romania pe Marţi, 22 ianuarie 2019

Scurgerile de gaz reprezintă un pericol pentru noi și locuința noastră. Acestea pot cauza deflagrații sau intoxicări, care pot avea efecte foarte nocive. Electrovana, filtrul și detectorul din oferta previn acumulările de gaz.

Detectorul este calibrat sa porneasca alarma când detectează scăpări de gaze peste o anumită limită. Asadar, este posibil ca o persoana sa simta miros de gaz inainte ca alarma sa fie activata. Aceasta situatie nu indica in mod necesar o defectare a dispozitivului. O crestere treptata a concentratiei gazului poate, de asemenea, sa treaca neobservata datorita oboselii mirosului. Prin instalarea detectoarelor, puteti împiedica intoxicatiile cu gaz, sufocarile si exploziile. Detectoarele permit sesizarea acumularilor de gaz (metan, butan, propan, monoxid de carbon – în functie de tipul de detector ales), înainte ca acestea sa devina periculoase pentru viata si bunurile dumneavoastra. Alarma este locala, atât auditiva cât si vizuala. Conditiile în care are loc arderea sunt diferite si depind de concentratia gazului. Când nivelul concentratiei de gaz este între LIE (Limita Inferioara de Explozie) si LSE (Limita Superioara de Explozie) si exista o sursa de aprindere, amestecul de gaz va arde si va exploda.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *