Oferta săptămânii la Romstal – Crono-Termostat cu radiofrecvență Kontrolia

Actualizat la 25 October, 2017 at 11:22 am

Romstal continua sa ofere periodic produse la reducere clientilor sai! De data aceasta, in promotie se afla un produs nou de abia intrat in gama noastra. Termostatul de camera cu radiofrecventa Kontrolia este disponibil in saptamana 25-30 septembrie la un pret redus de la 145 de lei la 120 de lei, in limita a 4 bucati per client.

Acest termostat, aplicabil pe perete, va va ajuta sa mentineti sub control temperatura din casa dumneavostra, acum la inceputul perioadei mai reci a anului. Termostatul Kontrolia functioneaza prin comanda de unde radio, reusind sa porneasca si sa opreasca sistemele de incalzire conventionale si electrice prin intermediul temperaturii si a timpului setate. Asadar el va fi capabil sa porneasca sistemul de incalzire atunci cand temperatura din camera va scadea sub cea setata sau la o ora din zi la care doriti.

Cronotermostatul Kontrolia este o soluție performanta de a controla temperatura ambientală utilizând cea mai avansata tehnologie. Accesarea acestuia și manevrarea programelor este extrem de facila. Cu acest dispozitiv pe perete este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. El va ajuta la ridicarea eficienței energetice a locuinței, contribuind la diminuarea sesizabilă a consumului regulat de energie.

Cronotermostatul indică parametrii de funcționare, pe care îi putem vizualiza cu ușurință. În acest fel putem controla eficient, de la distanță, modul de funcționare al centralei termice. Climatul ambiental al încăperilor va fi perfect ajustat pentru a preveni orice risipă de energie. 

Functiile termostatului Kontrolia:

 – ecran mare poate fi citit clar cu ajutorul luminii de fundal;

 – termostat si senzor de temperatura cu montaj usor;

 – se poate utiliza usor cu ajutorul celor sase butoane;

 – se pot programa 4 perioade ale fiecarei zi (5+1+1)

 – ecranul afiseaza temperatura setata precum si temperatura masurata in incapere, dar si timpul;

 – temperatura este exprimata in grade Celsius;

 – termostatul este livrat cu o rama de fixare pe perete, baza si un senzor compact aplicabil.

Pe langa acest cronotermostat, la Romstal este de acum disponibil si modelul Kontrolia cu fir HT11: Desi are un pret mai mic, neputand fi controlat prin radiofrecventa, termostatul are aceleasi functii, garantand cel mai bun control al temperaturii din casa. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *