Oferta săptămânii la Romstal – Cana filtrantă Aquaphor Premium/ Albastru cu contor electronic

Profita de oferta saptamanii 30.10. 2017- 04.11. 2017 la Romstal si ia-ti o cana filtranta Aquaphor Premium la super pret! Acum poti avea apa potabila curata fara a mai fi nevoie sa cumparati apa imbuteliata. Cana filtranta Aquaphor Premium cu contor electronic indeparteaza 99% din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, clor activ, dar si metale grele precum plumb, cupru sau cadmiu, asigurandu-va ca veti bea o apa sanatoasa.

In fapt acesta este un filtru de apa tip cana cu cartus tip B100-5 care sta la baza unui amestec de granule fine de carbune activ produs din coaja de nuca de cocos, rasini fenolice cu schimb de ioni si absorbant microfibros Aqualen. Pentru a filtra o palnie este nevoie de 3-5 minute.

Filtrul de apă tip cană de la Aquaphor este o soluție practică și la îndemâna oricui de a obține apă potabilă purificată. Filtrul special îndepărtează atât substanțe chimice, săruri și metale, cât și microorganisme, fiind prevăzută cu funcție antibacteriană. Aceasta are o capacitate de 3.8 litri.

Apa din conducte este tratată cu clor și poate fi contaminată cu metale și microorganisme preluate de pe țevile de apă care îi conferă un gust și miros specific. Din acest motiv foarte multă lume preferă să consume apă îmbuteliată. Cu ajutorul filtrului tip cană de la Aquaphor nu va mai fi necesar să cărăm zilnic litri de apă și să risipim bani, când putem dispune de apa pentru consumul zilnic mult mai simplu. Filtrul poate asigura necesarul de apă pentru băut sau gătit în câteva minute, tot ce trebuie să facem este să reumplem pâlnia de fiecare dată când apa se termină din cană.

Dacă nu suntem racordați la sistemul de furnizare a apei și fie folosim apă de la sistemul propriu de furnizare, fie suntem nevoiți să utilizăm alte surse de apă, cum ar fi fântânile și puțurile, ne putem expune contaminărilor periculoase care ajung în pânza freatică. Apa rezultată din activitățile menajere, agricole sau industriale ajunge cu ușurință în pâmânt de unde este preluată și nu poate fi folosită pentru consumul regulat. Filtrul de apă tip cană poate curăța reziduurile și materialele nocive care se află în apă pentru a nu mai fi nevoie să ne aprovizionăm cu apă potabilă cumpărată. În acest fel vom avea în permanență apă curată și sănătoasă, fără teama că ne putem îmbolnăvi.

Un cartuș ajunge pentru a filtra un volum de până la 300 de litri, apoi este necesar să îl schimbăm cu altul nou. Filtrul înlocuiește cu succes apa îmbuteliată, asigurând furnizarea în mod constant a cantității de apă necesară pentru consum și pregătit mâncarea. Cu ajutorul acestuia putem dispune de apă de cea mai bună calitate oricând, fără efort și fără costuri ridicate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *