Oferta săptămânii la Romstal – CALORIFER DIN OTEL TIP PANOU ECCORAD, 22, 600 x1200, 2731W

Este momentul sa profitati de o noua oferta de nerefuzat de la Romstal! Puteti achizitiona un excelent calorifer din otel la un pret redus de la 275 de lei la 245 de lei. Promotia este valabila in perioada 27 iunie – 1 iulie 2017, in limita a 10 bucati. Pentru a beneficia de promotie introduceti codul de reducere ECCORAD30 in pagina de finalizare comanda/checkout.  Promotia este valabila doar pentru produsul CALORIFER DIN OTEL TIP PANOU ECCORAD, 22, 600 x1200, 2731W, cod produs 34HR6612.

Cel mai vandut calorifer din otel, modelul ECCORAD cu dimensiunile de 600 x1200cm, si putere de 2731W, este un calorifer clasic cu doua randuri de aripioare pentru disiparea caldurii. De aici vine si tipologia regasita in titlu, 22. Dimensiunile caloriferului il recomanda pentru majoritatea incaperilor fiind potrivit pentru cele mai multe camere de bloc.

Suprafata exterioara a radiatorului este finisata cu un strat de pulberere aplicata electrostatic, dupa care este uscata in cuptor. Caloriferele sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. Radiatoarele sunt produse si testate conform normei EN442. Circulatia apei prin panou se realizeaza prin sistem fagure ce creste eficienta radiatorului.

Calitatea acestui calorifer din otel constituie un avantaj de care trebuie tinut seama fiind intarita de perioada mare de garantie pe care o asigura producatorul: 12 ani pentru montajul in sistem cu centrala proprie si 3 ani in sistem de incalzire centralizat. Toate caloriferele sunt produse si testate conform normelor in vigoare iar inlocuirea in caz de avarii este facila si deloc costisitoare.

Caloriferele sunt echipate cu aerisitor, dop, sistem complet de prindere in functie de lungimea radiatorului:  4 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 400mm-1600mm.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *