Oferta săptămânii la Romstal – Bateriile Kroner Veris au prețul redus cu 20%

O baie sau o bucătărie perfectă se obține grație calității echipamentelor care o deservesc! Vă recomandăm să profitați de oferta săptămânii de la Romstal și să vă echipați lavoarele, chiuveta de la bucătărie, cabina de duș, cada și bideul cu bateriile KRONER VERIS care au acum un preț redus cu 20%.Kroner VerisOferta săptămânii reprezintă soluția ideală pentru a completa baia sau bucătăria, bateriile Kroner Veris fiind robuste, rezistente și extreme de simplu de manevrat. Ele se remarcă prin designul grațios și fiabilitatea ridicată. Un alt avantaj evident este acela că au fost concepute pentru a utiliza un debit foarte redus de apă. Ele ne ajută să realizăm economii considerabile privind consumul de apă și energie. Cu ajutorul acestui tip de baterie pentru baie sau bucătărie putem contribui la reducerea poluării și putem preveni deteriorarea mediului înconjurător ca urmare a exploatării resurselor naturale.

Costurile lunare pentru factura la apă se vor diminua considerabil, iar consumul de energie se va eficientiza prin utilizarea bateriei cu sistem inovator de reducere a debitului. Deși cantitatea de apă pe care o vom utiliza va fi drastic mai mică decât în mod obișnuit, acest lucru nu va afecta eficiența și puterea jetului de apă. Din contră, vom constata că jetul rămâne la fel de puternic precum în cazul folosirii unei cantități de apă mai ridicată. Confortul în timpul spălării este asigurat, căci bateriile Kroner Veris nu scad din forța jetului de apă. Astfel, vom beneficia de aceleași rezultate excelente, dar fără să utilizăm un consum excesiv de apă.

Designul seriei  îmbină aspectul estetic cu funcționalitatea. Suprafața cromată le conferă luciu de durată și rezistentă la coroziune și oxidare. Bateriile KRONER VERIS sunt o investiție sigură pe termen lung. Profitați de prețurile reduse grație promoției OFERTA SĂPTĂMÂNII și dotați-va casa cu una dintre aceste baterii de încredere!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *