Oferta săptămânii la Romstal – Baterii pentru spălător Kroner Veris

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:50 am

Știm cu toții, o bucătărie perfectă se remarcă prin calitatea echipamentelor, alături de alte dotări necesare funcționalității acesteia. Bateriile KRONER VERIS aflate în oferta săptămânii (8 -13 septembrie) reprezintă soluția ideală pentru a completa dotarea chiuvetei de bucătărie, fiind robuste, rezistente și extreme de simplu de manevrat.

Bateriile KRONER VERIS se remarcă prin designul grațios și fiabilitatea ridicată. Un alt avantaj evident este acela că au fost concepute pentru a utiliza un debit foarte redus de apă. Ele ne ajută să realizăm economii considerabile privind consumul de apă și energie. Cu ajutorul acestui tip de baterie pentru bucătărie putem contribui la reducerea poluării și putem preveni deteriorarea mediului înconjurător ca urmare a exploatării resurselor naturale. Costurile lunare pentru factura la apă se vor diminua considerabil, iar consumul de energie se va eficientiza prin utilizarea bateriei cu sistem inovator de reducere a debitului. Deși cantitatea de apă pe care o vom utiliza va fi drastic mai mică decât în mod obișnuit, acest lucru nu va afecta eficiența și puterea jetului de apă. Din contră, vom constata că jetul rămâne la fel de puternic precum în cazul folosirii unei cantități de apă mai ridicată.

Confortul în timpul spălării vaselor este asigurat, căci bateriile Kroner Veris, cea format clasic sau cea cu pipă înaltă, nu scad din forța jetului de apă. Astfel, vom beneficia de aceleași rezultate excelente, dar fără să utilizăm un consum excesiv de apă.

Gâtul lung al bateriei aflată la preț redus de la 175 de lei la 139 de lei îi conferă un aspect grațios și suplu. Designul acesteia îmbină aspectul estetic cu funcționalitatea, astfel bateria este foarte ușor de manevrat având un gât prevăzut cu sistem de rotire în partea de jos. În acest fel putem ajusta poziția acestuia în funcție de prefreferințe.

Suprafața cromată le conferă luciu de durată și rezistentă la coroziune și oxidare. Bateriile KRONER VERIS sunt o investiție sigură pe termen lung. Profitați de prețurile reduse grație promoției OFERTA SĂPTĂMÂNII și dotați-va spălătorul cu una dintre aceste baterii de încredere!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *