Oferta săptămânii la Romstal – Baterii de baie și bucătărie Romstal Rik cu reducere 15%

Actualizat la 22 July, 2019 at 02:32 pm

Profită de oferta săptămânii la Romstal și ia-ți baterii de baie și bucătărie Romstal Rik cu un preț redus cu 15%. Atentie! Oferta este valabila doar in limita stocului disponibil, așa că grăbește-te. În magazinul nostru găsești diferite tipuri de baterie pentru lavoar, pentru spălător, pentru cadă sau duș ori pentru bideu. Toate au fost crate cu grija pentru client.Oferta saptamanii - Baterii RikAlege acum o baterie pentru lavoar Rik pentru echiparea corespunzătoare a chiuvetei de baie. Avantajul acesteia este debitul redus de apă care vă va aduce beneficii când vine vorba de plata facturii la apă. Bateria beneficiază de un designul simplu dar atractiv care o face potrivită în fiecare stil de amenajare a băii. Bateria este prevăzută cu aerator care are rolul de a menține puterea jetului de apă chiar dacă se utilizează o cantitate mai mică de apă. Suprafața cromată a bateriei în conferă luciu și aspect estetic deosebit, asigurând simultan și o rezistență sporită împotriva coroziunii. Cromarea are rolul de proteja bateria de depunerile de calcar, de pătare și oxidare, contribuind la creșterea duratei de viață a bateriei. Bateria este simplu de întreținut și rezistă fără probleme la contactul cu substanțele corozive.

Baterie Rik cu leva medicinalaPuteți alege și bateria Rik pentru lavoar cu levă medicinală, concepută pentru a oferi un plus de protecție împotriva răspândirii murdăriei și agenților patogeni. Bateria este ideală pentru a echipa băile sau grupurile sanitare din clădiri și toalete publice, sau în mediile unde igiena este foarte importantă, cum ar fi spitale, farmacii sau cabinete medicale. Mecanismul de funcționare al bateriei este prevăzut cu o levă prelungită, cu suprafață îngustă, care asigură contact minim cu aceasta. În acest mod este menținută igiena corespunzătoare și este evitată posibilitatea contaminărilor. Suprafața cromată este cunoscută pentru proprietățile antiseptice, fiind ideală pentru confecționarea obiectelor sanitare.

Dacă aveți nevoie de o baterie de încredere pentru bucătărie alegeți bateria Rik pentru spălător. Aceasta este ușor de manevrat și comod de folosit. Ea se montează pe perete oferind un spațiu generos pentru a putea spăla cu ușurință oricâte vase avem. În mod uzual se consumă multă apă în timpul spălatului vaselor. Prin reducerea debitului putem evita foarte simplu risipa de apă și energie, făcând spălatul o activitate mult mai plăcută.

Pe lângă bateriile prezentate vă puteți dota și cada, cabina de duș sau bideul cu elemente de calitate din gama Rik. Acestea sunt realizate din materiale durabile, care rezistă fără probleme la contactul cu substanțele corozive sau abrazive.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *