Oferta săptămânii la Romstal – Automatizări încălzire în pardoseală la prețuri reduse cu 20%

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:33 pm

Profită acum de oferta săptămânii și achiziționează produsele cu prețuri speciale care te vor ajuta să controlezi mai bine temperatura din noua ta casa ce beneficiază de încălzire în pardoseală!

încălzire în pardoseală

Avem disponibil, mai întâi, un termostat ambiental neprogramabil VERT20, utilizat în sistemele de încălzire în pardoseală sau în sistemele de răcire. Acesta, precum celelalte produse pe care le vom prezenta mai jos, are un preț redus cu 20%, doar în săptămâna 4 – 9 martie 2019. Acest termostat ajută la reglarea temperaturii cu ajutorul unui buton rotativ.

Termostatul electronic de cameră VERT20 vă oferă posibilitatea de a alege între încălzire şi răcire. Pentru aceasta este necesar să fie acționat comutatorul de sub capacul carcasei, căci termostatul este setat din fabrică pentru funcția de încălzire. Temperatura dorită a camerei se poate regla uşor şi confortabil prin cadranul de comandă. Controlul electronic asigură o menţinere cât mai stabilă a temperaturii camerei dorite, precum şi activarea automată a reducerii temperaturii, când este cazul.

Pe lângă acest termostat vă recomandăm și actuatorul termic pentru distribuitoare VT 30 NC cu un pret reus cu 19%. Acest produs reprezintă mecanismul care acționează sistemul de distribuție a agentului termic din instalațiile de încălzire prin pardoseală. Actuatorul primește comenzi termoelectrice de la dispozitivele de automatizare, precum termostate ambientale, unități de control sau centre de comandă. Apoi acesta regleză debitul apei în funcție de parametrii setați. În acest fel se obține controlul precis al temperaturii ambientale și al consumului de energie.

In ofertă găsiți și termostatul ambiental neprogramabil VERT30 (reducere de 21%(. Acesta se foloseşte pentru controlarea temperaturii în camere închise, uscate, cu mediu normal şi o umiditate maximă de 95% (fără condens). Temperatura dorită a camerei se poate regla uşor şi confortabil cu ajutorul butoanelor din dotarea acestuia .

Termostatul este esențial pentru funcționarea optimă a sistemelor de încălzire radiante. În lipsa reglării termostatice se poate ajunge la supraîncălzire, chiar dacă valva este închisă. Termostatul este proiectat cu mai multe funcții speciale, precum funcția anti-îngheț, funcția de protecție a robinetului și funcția pentru regimul de noapte. Toate aceste funcții au rolul de a preveni risipa de energie și de a proteja sistemul de încălzire de suprasolicitare.

Termostatul VERT30 reglează temperatura ambientală prin modularea duratei impulsurilor (Pulse Width Modulation). Acest lucru se realizeză printr-o comparaţie constantă între temperatura dorită/setată şi cea curentă. Termostatul reglează perioada de deschidere a actuatoarelor pentru a se evita, pe cât posibil, depăşirea sau scăderea sub temperatura camerei dorită. Astfel se obţine un control exact şi confortabil al temperaturii stabilite. Reglarea termică înseamnă variații termice reduse care presupun un consum mai mic de energie.

Ultimul produs aflat în promție este VKL06, unitate de control utilizată în instalații de de încălzire în pardoseală, ce asigură protecție la suprasarcină. La unitatea VKL 06 se pot racorda până la 6 termostate și 24 de actuatoare.

Centrul de comanda KL06 se folosește pentru a simplifica legatura dintre termostate (max 6 termostate/centru de comanda) cu dispozitivele electrice de comanda (actuatoarele). Accesorile PL06 si PL07 sunt folosite în KL06 pentru comanda pompei de recirculare sau a cazanului. Prin KL06 fiecare termostat poate controla în același timp până la 4 actuatoare. Unitatea de control VKL 06 asigură controlul perfect al funcționării întregului sistem de încălzire prin pardoseală. Putem gestiona mai multe zone concomitent, foarte rapid și eficient.

Prin controlul sistemului avem grijă ca acesta să fie protejat de suprasolicitare și putem obține simultan tot confortul termic de care avem nevoie. Unitatea este simplu de folosit și ajută la reglarea termostatelor din camere diferite mult mai comod. Astfel, nu este nevoie să ne deplasăm în fiecare încăpere pentru ajustarea temperaturii ambientale, fiind mult mai la îndemână să utilizăm un singur centru de comandă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *