Oferta săptămânii – Alege soluții de filtrare a apei la preț redus

Vrei sa fii sigur de calitatea apei pe care o consumi? In perioada 11- 17 februarie, la Romstal, ai ocazia sa achizitionezi cana filtranta AQUAPHOR PRESTIGE cu contor mecanic la un pret redus cu 31% sau sistemul de filtrare Pur 2 10 pentru apa potabila rece, cu 2 trepte de filtrare, cu o reducere de 15% . Sistemul se monteaza sub chiuveta, cu bransarea la retea pe furtun de ½”.

Oferta săptămânii

CANĂ AQUAPHOR PRESTIGE CU FILTRARE MECANICA ȘI ANTIBACTERIANA 300 LITRI

Apa pe care o consumăm poate conține diverse substanțe sau particule care, în timp, se pot dovedi foarte nocive pentru sănătatea noastră. Apa potabilă de la robinet are nevoie să fie tratată cu clor, iar alte surse de apă pot conține substanțe ce se pot infiltra în pânza freatică, cum ar fi metalele grele, pesticidele sau ierbicidele. Simpla fierbere a apei nu rezolvă aceste probleme.

În cazul în care doriți să fiți siguri de calitatea apei, soluția cea mai la îndemână este achiziționarea unui filtru tip cană. Filtrul PRESTIGE de la AQUAPHOR îndepărtează substanțele organice și metalele grele în proporție de 99%. Cantitatea de apă care poate fi filtrată o dată este de 3 litri.

Apa purificată poate fi folosită pentru a fi administrată atât copiilor mici, cât și pentru consumul zilnic. Aceasta are efecte benefice asupra organismului uman, ajutând la detoxifierea acestuia. Veți simți diferențele prin starea generală ameliorată. Apa este indispensabilă pentru viață, iar calitatea vieții depinde în mod direct de calitatea apei pe care o consumăm.

Prin intermediul acestei căni veți putea economisi banii pe care îi cheltuiți în mod obișnuit pe apa îmbuteliată. De asemenea, va fi mult mai ușor să faceți cumpărăturile zilnice fără să trebuiască să cărați peturi greoaie cu apă, de care ulterior va trebui să vă dispensați. În plus astfel de peturi trebuiesc aruncate în containere special pentru a fi reciclate, dar de multe ori, din comoditate, nu reușim să realizăm acest lucru de fiecare dată.

Astfel că veți ajunge să economisiți atât bani, cât și timp dacă utilizați filtrul de apă tip cană. Pur și simplu umpleți cana cu apă și aceasta, datorită filtrului special, o va purifica. Cana este simplu de folosit și nu necesită o întreținere specială. Tor ce are nevoie este să schimbați o data la 100 de folosiri filtrul special pentru a beneficia de calitățile excepționale ale unei ape mult mai sănătoase!

SISTEM FILTRARE IN 2 TREPTE PUR 2 10

Sistemul PUR 2 filtrează impuritățile și reduce gustul și mirosul de clor, îmbunãtãțind calitatea apei potabile ce provine din sistemul centralizat de alimentare publicã. Prima treaptă de filtrare mecanică reține particule mai mari de 1 μm în timp ce a doua treaptă de tratare cu cărbune activ bloc reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilă.

Sistemul de filtrare a apei în două trepte este foarte practic și ușor de instalat. Acesta se montează sub chiuvetă și se branșează la instalația de furnizare a apei. În acest fel putem dispune de apă potabilă mult mai curată, fără nici un efort, direct de la robinet.

Sistemul de filtrare poate fi montat atât la instalația de apă proprie, cât și la cea provenită din sistemul național de distribuție a apei. În prima situație, dacă beneficiem de apă prin intermediul hidroforului, epurarea apei este necesară pentru a ne asigura de calitatea apei.

Prin filtrare sunt eliminate substanțe și particule cu potențial dăunător pentru sănătatea noastră, iar apa devine mult mai bună pentru consum. În acest fel putem avea la îndemână apa necesară tuturor activităților cotidiene dintr-o gospodărie, direct de la robinet.

Filtrarea apei potabile poate fi necesară chiar dacă există racordare la sistemul național de furnizare de apă. În general, acest sistem este alcătuit din conducte și instalații învechite, care pot contamina apa cu diverse substanțe. De aceea este nevoie de măsuri de purificare suplimentare, prin intermediul sistemului de filtrare a apei din două etape. Astfel evităm ingerarea substanțelor nocive care se pot afla în apă.

Prin filtrare apa capătă un gust mai bun și sunt eliminate și mirosurile specifice. Apa care stă mai mult timp în instalație prinde unele mirosuri sau gusturi neplăcute. Acestea sunt generate de bacteriile care populează instalația. Prin intermediul sistemului de filtrare apa se va menține mai curată și mai proaspătă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *