Oferta săptămânii 7 august – 12 august la Romstal – LAVOAR AMIRA, L.45cm

Profitati de oferta saptamanii de la Romstal! Doar in cadrul promotiei din perioada 7 august – 12 august 2017 puteti achizitiona lavoarul Amira de 45 de cm la un pret redus de doar 65 de lei. Promotia este valabila in limita a 5 bucati. Pentru a beneficia de promotie introduceti codul de reducere PROMOAMIRA in pagina de finalizare comanda/checkout.  Promotia este valabila doar pentru produsul LAVOAR AMIRA, L.45cm.

Lavoarul Amira de la Roca este o componenta esentiala a oricarei bai. Acesta se integreaza fara efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil adoptat, fie clasic, fie modern, reflectandu-va personalitatea.

Lavoarul semicircular este echipat cu un orificiu pentru baterie si sistem de scurgere preaplin. Poate fi montat cu picior sau fara nici un tip de postament.

Lavoarul este, cu siguranta, obiectul din baie care e folosit cel mai des si de aceea felul in care arata si calitatea lui sunt esentiale. De multe ori pe zi ne spalam pe maini la baie, si e important ca momentele acestea sa fie unele linistite si relaxante. Lavoarul Amira, facut din ceramica de cea mai buna calitate, cu o forma eleganta si adaptabila oricarei bai este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Are un pret excelent, lucru important pentru toti, si este elegant, lucru la fel de important pentru cei care se respecta si isi respecta si casa.

Lavoarul Amira are o forma semicirculara, ceea ce il face perfect asortabil pentru orice alt tip de mobilier de baie. Ocupa spatiu mai putin, ceea ce nu este lipsit de importanta intr- baie in care spatiul este esential. In plus, mai are o mare calitate, poate fi montat cu picior sau fara. Doar de dumneavoastra depinde felul in care il veti aseza astfel incat sa profitati la maxim de el, de functionalitatea si de frumusetea sa.

Raportul foarte bun calitate pret este, insa, argumentul cel mai puternic in favoarea achizitionarii unui astfel de lavoar, caci oricine isi doreste ca baia lui sa arate de cinci stele, dar putini isi permit sa o mobileze cu obiecte care costa la fel. Cu lavoarul Amira problema e rezolvata si din acest punct de vedere, caci pe cat de bine arata pe atat de ieftin este.

Inchipuiti-va o dimineata linistita in care va spalati pe fata la un lavoar alb, impecabil, pe care apa se scurge cristalin, si a carui stralucire ramane la fel de puternica si dupa foarte mult timp. Acum aveti asadar obiectul perfect pentru baia dumneavoastra, obiectul pe care vi-l doriti de mult timp si pe care acum puteti sa-l cumparati usor si ieftin – lavoarul semicircular Amira.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *