Oferta săptămânii 3-8 iulie la Romstal – Set baterii GROHE EUROECO (lavoar, cadă/duș) + set duș TEMPESTA NEW 100 (1F)

Pregătiți-vă pentru o nouă ofertă de nerefuzat de la Romstal! Săptămâna care urmează aveți ocazia să achiziționați setul de baterii GROHE EUROECO (lavoar, cadă/duș) + setul duș TEMPESTA NEW 100 (1F) cu un preț redus cu aproape 100 de lei. În mod obișnuit, pachetul alcătut din baterie pentru lavoar EUROECO, baterie pentru cadă/duș EUROECO, telefon de duș TEMPESTA NEW, furtun de duș cu lungimea de 1750 mm și racorduri de ½”x ½” și bara de 60 cm, cu distanța între găurile de fixare de 62cm, are un preț de 649 de lei. Pentru promoția valabilă în perioada 3-8 iulie 2017, în limita a 2 bucăți, prețul va scădea până la 559 de lei.

GROHE reprezintă calitate excepțională, atenție la detalii, inovație, multifuncționalitate și design surprinzător. Firma germană specializată în producția de obiecte sanitare pentru baie și bucătărie, stabilește de fiecare dată noi standarde prin inovațiile și conceptele pe care le propune. Putem beneficia de toate acestea achiziționând setul complet pentru dotarea băii, format din baterie pentru lavoar, bateria pentru cadă/duș și set de duș. Bateriile sunt din gama EUROECO, iar setul de duș este din gama NEW TEMPESTA.

Axată pe principii de reducere a consumului de apă, gama EUROECO de la GROHE este ideală pentru orice baie. Designul compact al bateriilor pentru lavoar și pentru cadă/duș este conceput pentru manevrarea simplă și comodă, iar suprafața cromată împiedică depunerea murdăriei și asigură igiena corespunzătoare.

Setul de duș NEW TEMPESTA este format din bară de prindere, telefon de duș și furtun de duș. Telefonul de duș este prevăzut cu o protecție specială antilovituri, în cazul în care acesta scapă din mână. Telefonul este acoperit cu o membrană siliconată pentru curățare rapidă, care împiedică depunerile calcaroase care duc la deteriorarea și funcționarea deficitară a acestuia.

EUROECO reprezintă o gamă centrată pe diminuarea volumului de apă utilizată. Bateria pentru lavoar și cea pentru cadă/duș sunt prevăzute cu aerator special pentru reducerea debitului și menținerea confortului și eficienței jetului de apă. Bateriile sunt cu monocomandă, fiind foarte ușor de manevrat, iar cu ajutorul mânerului din dotarea acestora putem regla atât presiunea apei, cât și temperatura acesteia.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *