Oferta săptămânii 28 august – 01 septembrie la Romstal

Profitați de încă o promoție irezistibilă de la Romstal! Săptămâna 28 august – 01 septembrie vine cu o ofertă incredibilă pentru cei care și-au dorit dintotdeauna un set de baterii performante pentru baie de la unul dintre cele mai mari branduri de profil, Grohe.

 

Grohe este lider în producția de obiecte și accesorii sanitare, care se remarcă prin calitatea desăvârșită, inovațiile tehnologice și designul mereu suprinzător.

Romstal vă propune setul format din baterie lavoar monocomandă EuroSmart New cu debit de 3,8 l/min., baterie cadă/duș din aceeași gamă plus setul de duș Tempesta 100 cu două funcții, la un preț redus cu 100 de lei, de la 719 la 619 lei. Setul este special conceput pentru a reduce consumul de apă și energie din locuință. Setul conține toate piesele necesare pentru instalarea ușoară și rapidă, datorită sistemului QuickFix.

Bateriile sunt dotate cu limitator de debit, care reduce cantitatea de apă utilizată. Cu ajutorul tehnologiei brevetate EcoJoy, Grohe îmbunătățește performanțele bateriilor, asigurând același confort în timpul dușului, însă fără risipă de apă. Setul de duș este conceput în conformitate cu reglementările privin protejarea mediului și consumului rațional de apă și energie.

Bateriile sunt dotate cu cartuș ceramic de 35 mm care asigură manevrabilitatea ușoară prin sistemul SilkMove. Acest sistem face ca deschiderea, închiderea și ajustarea temperaturii și debitului apei să se realizeze mult mai simplu, fără treceri bruște de la un nivel la altul.

Tehnologia Grohe StarLight integrată în finisajul cromat asigură strălucirea de durată a suprafeței bateriilor, telefonului de duș și furtunului acestuia. Curățarea este mult mai ușor de făcut, iar întreținerea bateriilor nu va mai fi o corvoadă.

Telefonul de duș este prevăzut cu furtun special concept pentru a nu se încolăci. Setul de duș de la Grohe este perfect pentru orice baie, întregind aspectul modern și conferind funcționalitate deplină băii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *