Oferta săptămânii 25 februarie – 2 martie 2019 – Ia-ți contor monojet apă caldă/rece la un preț redus cu 11 lei

Ai nevoie de un contor monojet de apa rece sau caldă? Intră acum pe romstal.ro și profită de Oferta săptămânii! Contoarele monojet apă caldă/rece cu mecanism uscat, folosite pentru măsurarea consumului individual în apartamente sau imobile caracterizate de consumuri mici pot fi achiziționate doar în perioada 25 februarie – 2 martie 2019 la un preț de doar 55 de lei pe bucată față de prețul întreg de 66 de lei. Oferta este valabilă în limita a 20 de bucăți.

Aceste contoare de la Zenner vă ajută să monitorizați cu precizie consumul de apă rece sau caldă. Contorul monojet de la ZENNER este un dispozitiv rentabil, accesibil, ușor de instalat și va afișa cu precizie consumul individual de apă rece. Contorul este alcătuit din corp din alamă cu racorduri filetate intrare-ieșire, filtru prevăzut pe racordul de intrare, turbină rezistentă la depunerile de calcar, cu rol de măsurare, mecanism de indicare a consumului în mc, alcătuit din opt tamburi, un cadran cu ac indicator și scală gradată cu subdiviziuni de 0.05 dmc, cod de bare inscripționat pe cadran, cuplaj magnetic care asigură transmiterea mișcării între turbine și mecanismul indicator, scut magnetic folosit împotriva câmpurilor magnetice exterioare. Un aspect important este că aveți posibilitatea de echipare cu dispozitiv pentru citirea la distanță. Astfel acesta poate fi montat acolo unde vă este mai convenabil. Contorul poate fi montat atât orizontal, cât și vertical, în funcție de cum este mai convenabil și de spațiul disponibil. Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE, astefl puteți avea certitudinea că datele furnizate sunt de încredere totală și că nu există posibilitatea erorilor.

Dispozitivul este de dimensiuni reduse, având lungimea de 190 mm, lățimea de 64 mm, iar înălțimea de 74 mm. Acesta cântărește doar 420 g, fiind ușor de manevrat. Aparatul aparține clasei metrologice B(R80). Contorul monojet funcționează prin faptul că turbine este acționată de un singur jet de apă, spre deosebire de contoarele de branșament, unde turbine este acționată de mai multe jeturi de apă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *