Oferta săptămânii 24 – 29 iulie la Romstal

Rezervoarele încastrate GROHE reprezintă printre cele mai inovatoare produse pe piața instalaţiilor moderne de baie şi sunt utilizate cu încredere deplină pentru echiparea băii.

Pentru a ușura etapa montării și instalării rezervorului, GROHE a conceput pachetul complet format din:

– rezervor de WC încastrat GROHE RAPID SL cu cadru

– placuta 'SKATE AIR' ALBA DUBLA

– sistemul de fixare.

Pachetul se afla in promotie in perioada 24 – 29 iulie 2017 in limita a 2 bucati. Pretul va scadea dela 670 la 600 de lei.

GROHE ne inițiază în baia viitorului

Rezervorul este pus în funcțiune cu ajutorul plăcuțelor de acționare care utilizează tehnologii de spălare cu două volume sau start/stop,ceea ce înseamnă economii considerabile la consumul de apă.

Rezervorul de WC încastrat este de departe o soluție mult mai elegantă, sigură și interesantă pentru dotarea băii. Acesta este menit să ofere performanțe impresionabile și un confort mult îmbunătățit spre deosebire de rezervoarele aparente clasice.

Mecanismul rezervorului nu este vizibil, ceea ce înseamnă un aspect estetic cu totul deosebit pentru încăperea de baie. Un astfel de rezervor ne permite să experimentăm mai multe stiluri pentru amenajarea băii și să optăm pentru mai multe variante de decor.

Nu trebuie să ne limităm la alegeri banale, fără nici un farmec pentru a decora baia. Rezervorul RAPID SL ocupă puțin spațiu, dar cu toate acestea reprezintă atracția principală a băii. Montarea acestuia se realizează ascuns, în spatele unui perete, însă va impresiona prin modul de a crea funcționalitate băii.

Rezervorul încastrat este destinat utilizării împreună cu vase de toaletă suspendate. Astfel se economisește foarte mult spațiu, iar în plus este asigurat un grad înalt de igienă. Sistemul de tragere a apei cu rezervor încastrat este perfect pentru orice tip de baie, fiind ideal și pentru băile publice.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *