Oferta săptămânii 21 – 26 august la Romstal

Este momentul sa profitati de noua oferta a saptamanii de la Romstal! In penultima saptamana a lui august va invitam sa achizitionati PROIECTORUL LED CU DETECTOR DE MISCARE 20W, LUMINA RECE cu un pret redus de la 78,5 lei la 65 de lei.

Proiector LED aflat in promotie poate fi utilizat la exterior. Acesta utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Odata cu utilizarea acestuia se va constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 %.

Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina si o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).

Proiectorul led cu detector de mișcare este conceput pentru a ne oferi mai multă siguranță noaptea și pentru a ne ușura sarcina de aprindere a luminii. Acesta este alternativa cea mai economică din câte există pentru iluminat, utilizând tehnologia led care oferă cel mai mare randament luminos și cea mai ridicată eficiență energetică.

Proiectorul se montează de regulă în zonele de acces, precum scările blocurilor, holurile, în fața ușilor sau a porților, pentru a facilita circulația. În momentul în care cineva trece prin raza lui de acțiune, detectorul activează proiectorul care se aprinde instantaneu. În acest fel putem beneficia de iluminare fără să fie nevoie să căutăm întrerupătorul în întuneric sau să ne expunem anumitor pericole, precum accidentările.

Ledurile sunt sigur de folosit, nu poluează, nu conțin substanțe toxice și au durată foarte mare de viață. Performanțele acestora sunt cele mai înalte și nu sunt întrecute în nici o privință de nici un alt dispozitiv pentru iluminat. Proiectorul cu led este foarte rezistent la condițiile externe, la umezeală sau temperaturi prea scăzute sau prea ridicate. Funcționarea acestuia nu depinde de numărul aprinderilor sau stingerilor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *