Ofertă exclusivă în magazinele Romstal – Reduceri la combustibil ecologic

Actualizat la 14 August, 2018 at 11:25 am

Vino acum în magazinele Romstal și achiziționează la preț redus peleți din fag, fag si molid sau brichete din rumeguș din fag/ stejar care îți vor garanta cea mai bună eficiență pentru cazanele tale. Achiziționînd acest tip de produse vei acorda o mână de ajutor generațiilor următoare deoarece vei reuși să salvezi câțiva copaci de la tăiere. Aceste produse sunt obținute din deșeuri de lemn și au un mod de arder mult mai complet cu mai puține depuneri în arzător sau chiar deloc.peleti foc

Peletii Bio din fag au rata redusa de cenusa 0.78 si o rezistenta mecanica mare, care garanteaza economie maxima de consistenta a granulelor pe termen lung. Singurul aspect pe care trebuie să-l luați în seamă este acela că peleții trebuie sa fie depozitați in locații ferite de umezeală.

Aceste tipuri de combustibil ecologic, provenite din deșeuri lemnoase, au diferite avantaje – au o emisie de fum redusă, necesită un spațiu redus de depozitare, cenușa rezultată în urma arderii poate fi utilizată ca fertilizator pentru plante, fiind bogată in minerale. Mai mult, combustibilul ecologic este neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, deoarece la ardere emite aproximativ aceeasi cantitate de CO2 (dioxid de carbon) care a fost absorbit de copac in timpul cresterii acestuia.

Studiile au demonstrat că în comparație cu lemnul de foc, peleții și brichetele de rumeguș sunt mai eficiente din punct de vedere al randamentului de arder, confortului și siguranței in utilizare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brichetele din rumegus au o perioada de ardere mai mare fata de cea a lemnului, mangalului si cocsului. Aceste brichete se pot folosu pentru cazane pe lemn, cuptoare, semineuri sau sobe. Este vorba despre un combustibil obtinut prin presarea rumegusului la o temperatura ridicata fara a se utiliza substante chimice sau alte adaosuri. Brichetele sunt tot mai utilizate deoarece elimină de 2-3 ori mai multă căldură decât o face lemnul uscat, reușind, în același timp, să elimine o cantitate minimă de fum sau dioxid de carbon. Un alt avantaj este ca se pot depozita usor. Puteti cumpara cativa saci cu brichete de rumegus care vor ocupa mult mai putin spatiu decat cativa metri cubi de lemne. Optand pentru brichete va asigurati ca obtineti o ardere puternica si curata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *