Oferă un plus de siguranță casei tale dotând-o cu detectoarele de mișcare Promod

Optați să reduceți consumul de energie electrică achiziționând detectoare de mișcare care să acționeze becurile doar atunci când vă aflați in raza lor. Ați văzut cu siguranță. în ultima perioadă, că s-au înmuilțit scările de bloc în care lumina este acționată direct prin detectoare de mișcare. Acestea reușesc cu brio să ajute locatarii în a face economie de curent și, în același timp, a-i face să se simtă în siguranță. Nu mai există pericolul de a fi luați prin surpindere de răufăcători care se ascund în întuneric. La o simplă mișcare a acestora cei atacați pot fi puși în gardă datorită sensibiltății acestor produse.

Astăzi vă propunem două modele de detectoare de mișcare, DETECTOR DE MISCARE 180 GRD INALTIME 1~3 M IP44 PROMOD și DETECTOR DE MISCARE 360 GRD INALTIME>3M PROMOD.

Când venim oboșiți seara de la serviciu sau de oriunde, este foarte util și comod să putem fi întâmpinați cu lumina aprinsă în fața ușii de la intrarea în apartament sau în casă. Însă lăsarea luminii aprinse timp îndelungat înseamnă doar risipă de energie și bani. Puteți evita toate aceste neplăceri și beneficia de lumină la intrare oricând doriți prin intermediul unuia dintre aceste detectoare de mișcare.

Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv puteți acționa aprinderea luminii acolo unde doriți prin simpla trecere prin raza lui de acțiune. Este ideal pentru a declanșa aprinderea luminii în holul de la intrare, astfel nu va trebui să căutați în beznă întrerupătorul. Este practic și foarte util, se instalează ușor, și va asigura lumina necesară doar pentru o scurtă perioadă de timp. După aprinderea luminii nu trebuie să vă mai preocupe stingerea ei, căci aceasta se va face automat. Astfel, detectorul de mișcare vă poate ajuta și la economia de electricitate. Consumă foarte puțin, în timp ce asigură tot confortul de care aveți nevoie.

De asemenea, un astfel de detector se poate dovedi foarte important în cazul în care cineva încearcă să pătrundă în casa. Lumina se va aprinde instantaneu, speriind pe oricine trece prin preajmă. Astfel poate avea și rol de protecție și prevenție în cazuri extreme.

Detectorul de mișcare va îmbunătăți cu mult viața dumneavoastră și o va face mult mai confortabilă. Va deveni foarte repede un accesoriu de care nu vă veți mai dispensa, fiind accesibil și ușor de folosit. Costurile minime și consumul neglijabil îl fac ideal pentru casa. Prin intermediul lui lumina se aprinde automat și se stinge singură, astfel aveți siguranța garantată că nu risipiți energie.

Consumând doar atât cât aveți nevoie, veți face economii substanțiale la cheltuielile pentru energie. Reducerea consumului de energie este direct proporțional cu reducerea emisiilor poluante. Astfel că puteți contribui la protecția mediului înconjurător prin adoptarea unor măsuri minime și foarte accesibile de control asupra utilizării resurselor.

Detectorul asigură o utilizare mult mai îndelungată a surselor de lumină, astfel că făcând o minimă investiție veți dispune de multe beneficii pe termen lung. Siguranță, control și economie, veți obține cu certitudine cu ajutorul detectoarelor de mișcare de la PROMOD!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *