Oferă un aspect modern băii cu lavoarele și cădițele de duș din material compozit de la Marmite

Marmite este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de lavoare, cazi de dus si cazi de baie din material compozit. Compania aduce laolalta materiale minerale naturale, tehnologie sofisticata si inovatii eficiente in domeniul materialelor compozite.

Compania suedeza are o experienta de peste 40 de ani reusind in aceasta perioada sa contribuie decisiv la dezvoltarea unui design elegant, a unor produse de inalta calitate, precum si la constientizarea responsabilitatii pentru mediul inconjurator.

Ingredientul principal in materialul compozit Marmite este dolomitul. Aceasta materie prima este extrasa din mine certificate, atent selectionate din Uniunea Europeana. Apoi rocile sunt macinate si purificate. Materialul compozit ofera posibilitati nelimitate in ceea ce priveste designul, permitand crearea oricaror forme si structuri deosebite. Aceasta caracteristica il recomanda pentru crearea unor produse cu aspect modern printre care enumeram lavoare, cazi si cadite de dus.

 

Avantajele materialului compozit pentru lavoare

Tehnologia actuala si materialul compozit ofera precizie si permite reprezentarea la o scara 1/1 a designului grafic. Toleranta admisa se situeaza intre 0 si 3 mm pentru muchiile drepte, cu raze incepand cu 2 grade.

Gelcoat-ul aplicat pe lavoarele Marmite ofera o culoare uniforma si suprafete netede, prevenind dezvoltarea bacteriilor, absorbtia apei si a substantelor chimice, produsul devenind astfel mai rezistenta la murdarire.

Un alt avantaj de netrecut cu vederea al lavoarelor Poema si Serenity de la Marmite, este ca defectele minore, precum zgarieturile, pot fi reparate cu ajutorul unui kit pentru reparatii.

Produsele sunt placute la atingere si nu isi pierd luciul aratand ca noi pentru o perioada indelungata. De asemenea, sunt rezistente la ultra-violete, nu isi schimba culoarea in timp.

 

Avantajele materialului compozit pentru caditele de dus

 

Caditele de dus Marmite sunt extrem de spectaculoase inobiland perfect o baie moderna. Ele sunt joase (inaltime de la 15 mm), bine izolate fonic si extrem de rezistente. Datorita impletirii perfecte a formei cu materialul, caditele de dus sunt stabile si nu se curbeaza datorita greutatii.

Caditele de dus Creta si Artemis sunt usor de curatat (indiferent de finisajul mat sau lucios) – datorita suprafetei non-poroase, dovedindu-se rezistente la depunerile de murdarie sau sapun. Suprafetele lucioase sunt usor de curatat cu detergenti lichizi non-abrazivi, iar suprafetele mate cu bureti abrazivi uscati.

Caditele de dus pot fi montate foarte usor in 3 feluri: direct pe pardoseala, folosind picioarele ajustabile sau cu panou frontal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *