Ofera personalitate locuintei tale cu noile serii de faianta si gresie Maison si Enjoy de la IBERO!

Renuntand de mult sa mai reprezinte doar spatii pur functionale, baia si bucataria au devenit adevarate zone de relaxare. O cana cu ceai, o baie fierbinte sau o cina gustoasa, acestea sunt doar cateva din bucuriile care pot transforma o zi normala intr-una cu adevarata speciala. Pentru a crea un spatiu perfect, locuinta ta are nevoie de o personalitate puternica si autentica. Insa, cum reusim sa cream decorul ideal, care sa transpuna intru totul dorintele noastre?

  gresie si faianta Maison

gresie si faianta Maison_Gris_Mosaico

Gresia si faianta au un rol deosebit de important in definirea personalitatii incaperilor. Alegerea acestora poate fi un proces destul de anevoios, insa plin de satisfactii la final. Daca este luata in considerare intreaga perspectiva a locuintei, atunci nu ai cum sa dai gres! Gresia si faianta trebuie sa se imbine armonios in designul intregii case si sa completeze restul obiectelor de mobilier.

Seriile de faianta si gresie Maison si Enjoy de la Ibero aduc un suflu nou locuintei tale! Eleganta si rafinamentul acestor serii dau frau liber imaginatiei si creeaza un spatiu plin de autenticitate. Diferitele modele si compozitii raspund si celor mai exigente solicitari. Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de obiecte ceramice, Ibero transpune in seriile Masion si Enjoy atentia pentru detalii si pasiunea pentru calitate.

faianta ibero-ceramice gresie si faianta

Seriile Maison si Enjoy au un grad ridicat de rezistenta la factorii mecanici si atmosferici, fiind usor de intretinut si avand o durata de viata mai lunga fata de alte produse. Ele rezista abraziunilor si alunecarilor si nu sunt afectate de valorile extreme de temperatura.

Romstal recomanda: http://www.romstal.ro/faianta-enjoy-white-lucioasa-20×50-p1991697.html


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *