Obțineți temperatura perfectă în casă cu termostatul potrivit

Romstal va recomanda cele mai performante termostate de pe piata! Acestea pot fi achizitionate la un pret competitiv, direct din magazinul nostru online. Aceste produse sunt special create pentru a va ajuta sa controlati cat mai eficient sistemul de incalzire al locuintei.

Termostate inteligenteDin gama noastra de termostate de ambianta se remarca Danfoss Eco Bluetooth, un termostat electronic pentru radiatoare care înlocuieste cu succes toate robinetele manuale si ajuta la creşterea eficienţei energetice putand fi controlat de la distanta. Termostatul dispune de programe preinstalate și funcţii inteligente pentru a ajuta la evitarea pierderii de energie. Funcţiile inteligente despre care vorbim ajuta produsul sa optimizeze consumul in functie de conditile din casa. De exemplu, cu ajutorul functiei “fereastră deschisă”, el ajuta la pierderea de energie prin reglarea automată a căldurii când camera este aerisită. Totodată, el poate fi setat pe funcţia „plecat”, ceea ce înseamnă că poate reduce automat temperatura în perioada de absenţă a utilizatorilor din locuinţă. Danfoss Eco înseamnă simplitate şi economie. El poate fi manevrat usor si poate fi programat printr-o aplicatie de smartphone cu conectare la Bluetooth.

Un alt termostat modern este modelul RT310RF de la Salus. Și acesta poate fi reglat de la distanță, de la o distanță de până la 60 de metri, prin intermediul undelor radio. Scopul acestor termostate inteligente este de a permite un control cat mai exact si a reduce costurile lunare pentru factura la utilități. Ele aduc confortul termic dorit, economisind energia care s-ar pierde in van. De asemenea, modelul RT310RF protejeaza mediul inconjurator reducand emisiile poluante.Termostatul SalusNu in ultimul rand, puteti opta pentru termostatul cu fir Kontrolia HT15 care va controla exact temperatura din casa. Este produsul responsabil pentru punerea in functiune a aparatelor responsabile cu furnizarea caldurii. Manevrarea termostatului cu fir de la Kontrolia este extrem de facila, permitandu-va prin panoul sau sa verificati si sa ajustati instantaneu temperatura locuintei.

Descoperiti intreaga gama de produse care va ajuta la controlul climatului din casa. Alege chiar acum termostatul potrivit la un pret excelent!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *