Obțineți igiena desăvârșită cu vasul WC Tonic II cu tehnologie Aquablade

Vasul de WC suspendat din gama TONIC II de la IDEAL STANDARD se remarcă nu numai prin designul deosebit, ci și prin tehnologia Aquablade cu care a fost proiectat.  Acesta este conceput pentru a oferi o igienă ireproșabilă și cele mai înalte performanțe în privința trasului apei. Forma vasului este realizată din curbe subtile, care permit evacuarea perfectă a apei de fiecare dată.

Avantajele tehnologiei Aquablade sunt:

  • Curățare foarte eficientă a vasului
  • Vasul de toaletă nu este prevăzut în partea de sus cu un cadru în relief precum vasele tradiționale, astfel că apa curge chiar de sus de tot
  • Apa acoperă 95% din suprafața vasului, eliminând murdăria mult mai bine
  • Vasul este prevăzut cu un canal de ejectare a apei care formează o presiune puternică în jurul vasului
  • Fluxul de apă este format din două jeturi puternice de apă care îndepărtează cu ușurință orice urmă de murdărie de pe suprafața vasului
  • Igienă desăvârșită și întreținere fără efort a vasului

Remarcându-se prin liniile clare și curbele subtile, vasul de toaletă din gama TONIC II conferă un aspect estetic deosebit oricărei băi moderne. Având montare suspendată, acesta ocupă foarte puțin spațiu din încăpere și este mult mai comod de întrebuințat.

Aspectul estetic al vasului de WC este dublat de performanțele imbatabile oferite de tehnologia Aquablade, impresionând cu ușurință pe oricine.  Este ideal pentru o baie contemporană și pentru persoanele care își doresc doar cele mai bune soluții pentru confortul și intimitatea lor.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *