Obțineți confortul termic dorit cu robineții termostatabili Bianchi pentru calorifere cu alimentarea prin pardoseală

Romstal vă invită să vă pregătiți pentru iarna alegând robineți Bianchi termostatabili pentru calorifere cu alimentarea prin pardoseală. Indiferent că alimentarea este din cupru, pexal sau pex acești robineți vă vor ajuta să obțineți confortul termic și eficiența energetică pe care ați dorit-o întotdeauna. Cu ajutorul lor putem reduce 20% din consumul de energie necesar unei locuințe funcționale, fără să facem rabat de la calitatea confortului și fără vreun efort special. Pur și simplu prin manevrarea capului termostatic putem seta nivelul de căldură dorit pentru a ne bucura de un climat ambiental adecvat.

Robinetul se montează foarte ușor și rapid, atașându-se prin înfiletare la fiecare calorifer în parte. În acest mod putem controla temperatura din fiecare încăpere pentru a preveni risipa de energie. Consumul excesiv este principala cauză a costurilor ridicate la facturi, de aceea este important să evităm aceasta prin intermediul robineților termostatabili. Eficiența sporită a sistemului termic prelungește durata de viață a acestuia și asigură funcționarea în parametrii optimi a instalației.

Controlul climatului ambiental se realizează prin dechiderea robinetului termostatabil. Funcția acestuia este de a permite trecerea unei cantități mai mari sau mai mici de apă în calorifer. Căldura iradiată depinde de gradul de încălzire al caloriferului și astfel putem obține confortul termic adecvat. Atunci când nu este nevoie de căldură, în special când nu suntem acasă, este recomandat să setăm robinetul pe funcția antiîngheț. Aceasta presupune un consum foarte redus și asigură protecția instalației termice de efectele temperaturilor foarte joase.

Utilizând un consum mai mic de energie pentru încălzirea locuinței vom beneficia de costuri reduse și de diminuarea poluării. Centralele termice reprezintă unele dintre cele mai poluante aparaturi dintr-o locuință. Cu ajutorul robinetului termostatabil oricine poate contribui la reducerea amprentei de carbon, fără a-i fi afectat confortul termic.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *