Obține apă curată direct de la robinet cu ajutorul cănii filtrante Aquaphor Provance

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:45 pm

In ultimii ani tot mai multa lume a optat sa consume apa imbuteliata desi apa de la robinet este potabila. Romanii se tem ca aceasta contine substante nedorite precum bacterii sau depuneri de piatra. De asemenea in apa de la robinet se simte prezenta clorului, substanta ce afecteaza mirosul dar si gustul acesteia.

Putini sunt cei care stiu insa ca exista acum o solutie simpla care sa rezolve rapid aceste probleme si sa va ofere apa de cea mai buna calitate direct de la robinet. Exista pe piata cani filtrante care elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei.

Astazi va prezentam cana filtranta AQUAPHOR PROVANCE. Este vorba despre filtru de apa cu contor mecanic cu cartus tip A5 care adauga in apa ioni de magneziu. Datorita compozitiei unice a elementelor filtrante care contin granule de carbune activ de nuca de cocos, argint si fibre AQUALEN® filtrele AQUAPHOR® ofera o apa cristalina, eliminand din apa clorul activ, produsele petroliere, fenolul, pesticidele, metale grele precum: plumb, cupru, cadmiu. Cana este compatibila si cu filtrele : B100-5 respectiv B100-6 (pentru apa dura). Temperatura de exploatare este de la 5 grade Celsius pana la 40 grade Celsius. Volumul canii este de 4.2 litri.

Cana filtrantă PROVANCE are un design clasic, care o ajuta sa se incadreze usor in bucatarie. Filtrarea apei se realizează cu ajutorul cartușului filtrant foarte performant, care are proprietăți antibacteriene și de remineralizare a apei. Apa rezultată în urma filtrării este clară, are un gust proaspăt și este mult mai indicată pentru menținerea unei sănătăți adecvate.

Cana filtrantă Provance reprezintă o soluție perfectă pentru a înlocui apa îmbuteliată. Prin intermediul acesteia avem apă proaspătă oricând, la îndemână. Nu este nevoie să cărăm zilnic peturi incomode de apă. Achiziționarea cănii filtrante este mult mai convenabilă din punct de vedere financiar, căci presupune costuri mult mai mici per total în comparație cu achiziția apei îmbuteliate.

Cana filtrantă AQUAPHOR PROVANCE reprezintă o metodă sigură pentru a beneficia de apă de cea mai înaltă calitate, fără urmă de impurități și ideală pentru consumul zilnic.

In acelasi timp veti proteja si mediul inconjurator prin reducerea poluarii rezultate din deseurile sticlelor de plastic dar si prin reducerea poluarii cauzate de transportul apei imbuteliate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *