Obiecte sanitare sub brandul Romstal – colectia Amira!

Actualizat la 5 March, 2014 at 01:01 pm

Cea mai cuprinzatoare colectie de obiecte sanitare comercializata sub brandul Romstal cuprinde 2 lavoare, doua vase pentru wc simple si alte doua echipate cu rezervor si capac. Preturile produselor comercializate sub brandul Romstal sunt mici dar calitatea este garantata.

Lavoarul Amira nu este deloc banal, are o forma semicirculara, ceea ce il face perfect asortabil pentru orice alt tip de mobilier de baie. Ocupa spatiu mai putin, ceea ce nu este lipsit de importanta intr-o baie in care spatiul este esential. In plus, mai are o mare calitate, poate fi montat cu picior sau fara. Doar de dumneavoastra depinde felul in care il veti aseza astfel incat sa profitati la maxim de el, de functionalitatea si de frumusetea sa. Raportul foarte bun calitate pret este, insa, argumentul cel mai puternic in favoarea achizitionarii unui astfel de lavoar, caci oricine isi doreste ca baia lui sa arate de cinci stele, dar putini isi permit sa o mobileze cu obiecte care costa la fel. Cu lavoarul Amira problema e rezolvata si din acest punct de vedere, caci pe cat de bine arata pe atat de ieftin este. Cele doua variante de 45 si 55 de cm fac posibil montajul acestui lavoar si in baile mai mici.

amira

Vasul de toaleta nu trebuie sa fie sofisticat, incarcat de culori sau cu forme ciudate, trebuie sa fie simplu, realizat din materiale de cea mai buna calitate si sa nu coste scump, iar vasul Amira indeplineste toate aceste criterii si ceva pe deasupra.

Gama Amira raspunde tuturor cerintelor si dorintelor noastre in materie de mobilier de baie, iar vasul WC este ilustrativ pentru calitatea si functionalitatea acestor obiecte, la care raportul calitate pret este perfect.

Vasul Wc Amira este disponibil cu iesire in lateral sau in pardoseala, echipat cu rezervor si capac sau fara. Toate obiectele sanitare din seria Amira pot fi vazute si achizitionate online.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *