Obiecte sanitare Roca

Actualizat la 28 October, 2014 at 08:04 pm

cada de baie laufen

Care este rolul unei cazi de baie? Ce ar raspunde oare cel care a imaginat, a desenat si a proiectat aceasta cada? “Toate obiectele sunt dedicate în primul rând pentru relaxare”, spune arhitectul si designerul olandez, Wiel Arets descriind principiul de proiectare pentru obiectele de de baie ILBAGNOALESSI. Cada de baie ILBAGNOALESSI DOT face parte dintr-o colecție perfect echilibrata de obiecte care nu distrag atenția de la scopul real al baii de: curățirea trupului și a sufletului. Acest produs a fost creat în strânsă colaborare cu compania de design italian, Alessi. “Ansamblul ca un întreg se bazează pe punctele forte din părțile sale individuale. Fiecare trebuie să-și îndeplinească scopul, fără a deveni prea dominant. Toate obiectele, sub toate aspectele, trebuie să servească scopului de relaxare”, spune Arets.

B 26120

Designul obiectelor sanitare este destul de subtil, însă reuseste sa proiecteze o impresie de ansamblu de pace și liniște. La o privire mai atentă se poate de asemenea observa ca forma lor urmează perfect funcția lor »formală și minimalista, aceasta este impresia creată de elementele de baie ILBAGNOALESSI dot”. Aceasta cada este completata de o colectie intreaga de obiecte sanitare ce poarta aceeasi semnatura de design. Laufen este un producator care face parte din grupul Roca si ofera clientilor sai solutii deosebite pentru ambientul baii. Una din cele mai recente si impresionante colectii, ilbagnoalessi dot este acum disponibila si clientilor Romstal.

sanitare ilbagnoalessi dot laufen_il_bagno_alessi_dot_5

 

ROCA este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de băi. Compania este activă în peste 130 de tari din întreaga lume. Este specializata in fabricarea si vanzarea de pardoseli din gresie si tigla ceramica. Cunoscand o extindere internationala rapida, compania reprezinta unul din pilonii domeniului in care activeaza.

roca victoria

Grupul Roca, denumit initial Compania Roca Radiadores SA, s-a centrat initial exclusiv pe productia de radiatoare din fonta pentru incalzirea locuintor. Insa, patrunderea pe alte piete nu a intarziat sa apara. Dorinta de extindere a condus la diversificarea domeniului de activitate. Astfel, au aparut primele cazane din fonta si la fabricarea de cazi de baie din fonta, incepand din 1929. In 1936, Roca a intrat pe piata de obiecte sanitare, iar în anul 1954 a început productia de robinete.

În anul 1999 compania Laufen s-a alaturat Grupului Roca, iar 24 ianuarie 2004 a fost initiat un proces de restructurare al companiilor din cadrul grupului, cu scopul de a împărți diferite domenii de activitate în companii independente. Această strategie a condus la crearea de Roca Group, noua companie mamă, care a ajuns în poziția de lider mondial la începutul anului 2006.

the gap

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *