Obiecte sanitare de lux de la Ideal Standard!

Actualizat la 3 August, 2015 at 11:19 am

Romstal este un brand recunoscut in comercializarea obiectelor sanitare economice dar mai ales a celor de calitate superioara. Ideal Standard este un producator care deasemenea acopera ambele plaje de produse. Astazi vom vedea cateva colectii din segmentul de lux ale acestui producator consacrat.

Small + designerul este Franco Bertoli Italia (Small 1998 si re-design in 2005). Aceasta colectie este o solutie ideala pentru baile cu spatiu limitat.

small-ideal-standard

Colectia Active este o interpretare moderna a minimalismului redesenat cu linii ce dau nastere unor forme geometrice esentiale dar deloc stricte. Gama oferă peste 12 opțiuni de bazin, inclusiv noile modele ultrasubtiri si semi-încastrat. Activ este combinat cu gama de mobilier si accesorii Softmood pentru a crea o baie cu design complet armonios.

 

obiecte sanitare activeSpațiu și materie. Intimitatea unei bai necesită cea mai mare puritate de linie si design. Toalete și chiuvete Cantica satisfac nevoile de ingrijire oferind in acelasi timp solutii de design personalizate si versatile. Acesta este un set de mare succes, gama a fost actualizata in 2006 cu vase de toaleta si bideuri indepedente. Contine obiecte sanitare cu forme patrate spre deosebire de colectia Small+ unde prodomina formele rotunde.

sb_cantica

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.