O baie moderna cu pret mic!

Actualizat la 7 September, 2020 at 08:48 am

Pentru a amenaja o baie moderna nu e nevoie sa cheltuiesti multi bani. Ai nevoie doar de produse de caliate, un stil de amenajare corect si putina fantezie. Daca gresia si faianta sunt in conditii bune si nu mai trebuie schimbate atunci costurile scad si mai mult. Veti mai avea nevoie doar de vopsea lavabila si un mobilier strajnic. Sugestia noastra este mobilierul Twins produs de Kolo. Cel mai bun raport calitate pret si cu posibilitatea de a alege culoarea, intre wenge, stejar sau chiar alb lucios.

Mobilierul de baie este poate cea mai importanta parte a unei bai. Mobilierul de baie Twins 50, suspendat, cu lavoar de forma dreptunghiulara, este o piesa eleganta care transforma baia dumneavoastra într-ul loc deosebit. Curatenia poate fi perfecta într-o baie în care se afla mobilierul suspendat, nici un microb negasindu-si locul sub dulap. Mobilierul impreuna cu lavoarul formeaza un pachet care imbina utilul su ergonomicul si care nu trebuie sa lipseasca din nici o baie.

Culorile calde si extrem de potrivite unei bai, bej cu argintiu, fac din mobilierul suspendat un obiect must have pentru amenajarea moderna si confortabila a caminului tau.

O pată de culoare poate transforma baia într-o cameră atrăgătoare a locuinţei, o cameră veselă în care să staţi cu plăcere. Mobilierul de baie este cel care schimbă atmosfera dintr-o cameră, o face să devină o încăpere confortabilă şi nu doar atât. Mobilierul de baie twins 60 cu lavoar rectangular, wenge, este categoric cel care poate face asta. Culoarea este la modă, plăcută, caldă şi, foarte important!, uşor de curăţat şi de asortat cu celelalte piese de mobilier.

Mobilierul are o singură uşă cu mâner argintiu, perfect asortat cu celelalte culori care acoperă piesele componente, şi este locul ideal pentru depozitarea obiectelor de igienă personală în cele mai bune condiţii.

Dimensiunile acestui obiect care poate face din baia dumneavoastră vedeta casei sunt cele mai potrivite – L.56, 5xA44, 3xH71,1cm, iar calitatea materialelor folosite la producerea lui, de cea mai bună calitate.

TWINS 50

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *