Numai la Romstal – Ia-ți o centrală murală RIELLO și ai 5 ani garanție

Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu noua oferta de neratat. In perioada 1 iunie – 31 decembrie 2019, clientii finali si partenerii Romstal care achizitioneaza o centrala murala Riello din lista de mai jos vor beneficia de garantie extinsa de la 2 la 5 ani. Prin aceasta promotie Romstal isi propune nu numai stimularea vanzarilor dar si promovarea calitatii produselor Riello.

 

Ultima generatie de centrale Riello este una din cele mai fiabile din bradurile comercializate de Romstal, centrala Start Condens 24 kw inregistrand in 2018 o rata de interventii  mai mica de 1%. Vino si tu la Romstal si alege acum o centrala de calitate Riello! Dupa expirarea campaniei, centralele Riello participante la campanie, vor reveni  la perioada de garantie de 2 ani. Garantia extinsa va fi acordata in baza facturii de achizitie a centralei si este conditionata de respectarea prevederilor certificatului de garantie.

Centrala termică Riello este o alegere fiabilă și performantă. Ea vă va ajuta să vă încălziți locuința și să obțineți apa caldă menajeră de care aveți nevoie cu resurse limitate. Asta înseamnă economii fincanciare considerabile și o mînă de ajutor dată mediului înconjurător. Centrala termică în condensație va reuși să satisfacă nevoile utilizatorului o lungă perioadă de timp.

Alege una dintre cele mai eficiente surse pentru încǎlzire, conducând în același timp la emisii de noxe de 5 ori mai mici fațǎ de microcentrala clasicǎ. Condensația este cea mai eficientǎ tehnicǎ de transformare în energie termicǎ a combustibilului lichid și gazos. Aceastǎ tehnicǎ utilizeazǎ sursele de energie în proporție de 98%. Aceste dispozitive beneficiazǎ de o automatizare completǎ a funcționǎrii în condiții de siguranțǎ, fiind prevazute cu multiple elemente de protecție în caz de evacuare incorectǎ a gazelor arse, lipsa alimentǎrii cu gaz, îngheț, supratemperaturǎ si suprapresiune agent termic, presiune minimǎ agent termic.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *