Numai la Romstal – Gresie și faianță la prețuri reduse cu până la 90%

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:30 pm

Profitati de lichidarile de stoc la gresie si faianta pe care Romstal vi le propune incepand cu 11 aprilie 2018! Doar la Romstal aveti ocazia sa achizitionati placi ceramice de calitate de la producatori renumiti precum CERAMICAS APARICI, CERAMICHE GARDENIA ORCHIDEA, PAMESA CERAMICA, RONDINE sau UNDEFASA. Preturile sunt unele exceptionale, reduse cu pana la 90%!

Evident, podusele se vor vinde in limita stocului disponibil. Grabiți-vă doar acum puteți placa locuința cu modele de gresie și faianță absolut superbe la prețuri care nu trebuie ratate. Locuinta va deveni una moderna si eleganta gratie multitudinii de modele disponibile la reduceri. Puteti opta pentru nunate clasice (alb, bej, gri) sau culori indraznete (mov, rosu, albastru) care sa revigoreze camerele ce urmeaza a fi placate. De asemenea, sunt disponibile placi de decor care se vor incadra perfect in peisaj.

Gresie si faianta la reducereVa reamintim, produsele aflate in promotie sunt comercializate in limita stocului disponibil. Produsele afisate pe site sunt disponibile in stocul central. Pentru stocurile magazinelor, va rugam sa va adresati magazinelor din reteaua Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *